7899 TL'ye RTX2060'lı Laptop Alınır Mı?

Darboğaz asla olmaz. Parçalar uyumlu şahsen fiyatı görünce baya şaşırdım. Fiyatı oldukça iyi kaçırmayın derim

Biri masaüstü işlemci diğeri mobil.

O işlemcili laptopa bu kadar para verilmez.Sıkıntılı olduğunu fiyatından anlayabilirsiniz.Bekleyin dahada düşecektir.3750H RTX 2060 çok saçma çünki imkanı yok besleyemiyor

O işlemcili laptopa bu kadar para verilmez.Sıkıntılı olduğunu fiyatından anlayabilirsiniz.Bekleyin dahada düşecektir.3750H RTX 2060 çok saçma çünki imkanı yok besleyemiyor

Eğer performans olarak 1660Ti ile 2060 arasında çok fark olmayacaksa aynı konfigürasyonlu 1660Tİ lı cihaz 900 TL daha ucuz. O kadar para vermiyim.

Hatta üstteki cihazın yalnızca SSD olan modeli de 600 TL daha ucuz. Buna kendim 300 TL ye 1 TB HDD Alıp taksam 1200 lira karda olurum.

Ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım?

1660Tİ model ekran kartını %10 %15 darboğaz yapıyor o işlemci.Haliyle 2060ı beslemesini kimse beklemesin.Aksini iddia eden varsa kara cahildir başka bir lafım yok.İnternette yeterince test var yabancı forumlarda resmen dalga geçiyorlar sakın öyle bir hata yapma illa RYZEN 3750H işlemci alacağım diyorsan maksimum performans almak istiyorsan alacağın en yüksek ekran kartı 1650 olsun daha üstünü besleyemiyor benden sana dost tavsiyesi.Ayrıca 2060 ile 1660ti arasında %7 %10 gibi bir fark var buda pratikte 5-8 fps yapar bunun için bütçeyi zorlamaya değmez diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba, ben de Asus'un bu modelini almayı düşünüyordum ancak yorumlardan sonra işlemci ve ekran kartı ikilisinin tam performansla çalışmayacağını anlıyorum. ve yine yorumlara istinaden işlemciyi i7 yapıp ekran kartını GTX 1660 olan aşağıdaki PC'yi almayı düşünüyorum. Belki forumu açan arkadaş da bu PC'ye bakabilir. Bana mantıklı geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Dün, İşlemci nedeniyle ekran kartından tam performans alınamayacağını düşünüyorum dediğim için "yanlış bilgilendirme" nedeniyle ceza aldım . Atmış olduğunuz bilgisayarı inceledim, başarılı buldum. Fiyatı da özelliklerine göre uygun görünüyor. Bence alınabilir.

Ryzen 3750H RTX 2060ı besleyemez besleyemiyor tonca darboğaz videoları var para yoldan toplanmıyor bilginiz yoksa insanları keyfi yönlendirmeyin.

Laptop şart mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…