7899 TL'ye RTX2060'lı Laptop Alınır Mı?

O fiyata kasa toplamak daha mantıklı. 5000-5500₺'ye 2060'lı kasalar var hazır.
Takdir edersiniz ki onu ben de tahmin edebiliyorum. Laptop ihtiyacım olduğu için laptop arıyorum.

1660Ti-i7 9750H daha mantıklı
Dipnot: Yorumlara göre sizin attığınız modeli kullananlar sorun yaşamamış. Depolama seçenekleri muazzam iyi. RAM ayrı bir güzellik yani alınabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız inceleme videosunda 1660ti var. Benim attığım cihazda 2060. Onu göz önünde bulundururarak mı Monster önerdiniz?

Ryzenler mobilde fena iş çıkarmıyor. Linkteki işlemcinin de Intel i7-7700HQ kadar performansı var. Üzeceğini sanmıyorum. Alabilirsiniz.

7700 civarında performans veriyorsa gayet iyi. Teşekkürelr bilgi için.

Takdir edersiniz ki onu ben de tahmin edebiliyorum. Laptop ihtiyacım olduğu için laptop arıyorum.

Hocam attığınız inceleme videosunda 1660ti var. Benim attığım cihazda 2060. Onu göz önünde bulundururarak mı Monster önerdiniz?

7700 civarında performans veriyorsa gayet iyi. Teşekkürelr bilgi için.
2060 ile 1660 Ti arasında muazzam fark yok. RTX vs GTX. Başka birşey değil.

2060 ile 1660 Ti arasında muazzam fark yok. RTX vs GTX. Başka birşey değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videodan gördüğüm kadarıyla oyunlarda ortalama 10 fps daha iyi sonuç veriyor 2060.
Ayrıca attığınız monster modelinde sadece 256 gb ssd var. 1 tb hdd almak lazım. Ekranı da 15.3". 15.6 bile küçükken daha aşağısını düşünmüyorum. Teşekkürler yine de yardımınız için.

Şu videodan gördüğüm kadarıyla oyunlarda ortalama 10 fps daha iyi sonuç veriyor 2060.
Ayrıca attığınız monster modelinde sadece 256 gb ssd var. 1 tb hdd almak lazım. Ekranı da 15.3". 15.6 bile küçükken daha aşağısını düşünmüyorum. Teşekkürler yine de yardımınız için.

Dostum RTX ile GTX serisini kıyaslayanlara bakma sen :) Adamlar boşuna 2060RTX çıkartıp satıyor, alanda boşa alıyor sanki.Şunu Ndivia müşteri temsilcisine söylesen telefonu kapatır suratına insanın. Gönül rahatlığı ile alabilirsin, işlemci darboğaz yapmaz çünkü r7 ve ayrıca monsterden kat ve kat iyidir.

Monster ben tavsiye etmedim. Mesajları takip edin lütfen. Sadece RTX 2060 muazzam fark sunmadığını fiyat performans kıyası yapıldığın da 1660 Ti'da alınabileceğini ifade etmeye çalıştım.

RTX kıyası yapmayanlar her oyunu RTX teknolojisi ile oynadıkları için normaldir...

Evet haklısınız hocam ciddi fark varmış gerçekten :) Ki daha sonra mesajıma ekledim alanlar memmun sizin attığınızı diye. Eğer işlemci gücü önemsizse sadece oyun içinse alınabilir.

3750H ile RTX 2060 ikilisini önermiyorum, başarılı bir sistem değil. 1660TI ile 3550H veya 3750H'ı da 6 bin liranın altında bulursanız düşünebilirsiniz. Bu işlemciler için 1650 üstü ekran kartı lüks kaçıyor.

Evet haklısınız hocam ciddi fark varmış gerçekten :) Ki daha sonra mesajıma ekledim alanlar memmun sizin attığınızı diye. Eğer işlemci gücü önemsizse sadece oyun içinse alınabilir.

Ağırlıklı oyun için düşünüyorum hocam. bir kaç medaj önce attığım benchmarkta 2060 1660ti dan ortlama 10 fps fazla veriyordu. 3750h yüzünden onu veremez mi diyorsunuz?

3750H ile RTX 2060 ikilisini önermiyorum, başarılı bir sistem değil. 1660TI ile 3550H veya 3750H'ı da 6 bin liranın altında bulursanız düşünebilirsiniz. Bu işlemciler için 1650 üstü ekran kartı lüks kaçıyor.
Hocam lüks kaçmaktan kasıt nedir? Çok mu darboğaz yapar? Arada bir performans farkı olmayacaksa 1660tilı modellere yöneleyim. 2060lı model %15-20 daha performanslıdır diye düşünerek istiyordum.

RTX 2060 için 9750H işlemci daha iyi olur. R7 3750H ile 1660 TI-Intel sisteme göre çok bir artısı olmaz.

Laptoplarda GTX 1070 RTX 2060'dan güçlü. Hiç sanmıyorum ama bu fiyatlarda GTX 1070'li laptop bulursanız kaçırmayın.

i5 7400 ile kafa kafaya giden bir işelmci ryzen 7 3750h. Kafanıza göre insanlara saçma bilgiler vermeyin.

2019 ikinci çeyrekte çıkan bir işlemcinin, 2017 ilk çeyrekte çıkan bir işlemci ile kafa kafaya olmasını başarı mı sayıyorsunuz? Kaldı ki İ5 7400 günümüz için çok mu güçlü bir işlemci ?

Ayrıca İ5 7400 ile de problem olacağı söylenmiş.

Bahsettiğiniz işlemci bu kadar kudretli ise piyasadaki cihazlarda neredeyse yok derecesinde olmasının nedeni nedir?

Her şeyi unutalım, görüşüm yanlış olsun. "Kafanıza göre insanlara saçma bilgiler vermeyin" insanlarla iletişim kurarken tercih ettiğiniz üslubunuz bu mudur?

Hadi kardeşim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı