7900 GRE Fighter vs hellhound

Daha zayıf bir model, ama aralarındaki fark özellikle 7900 GRE modelinde, Ventus ve Gaming X kadar açıkda değil. Bir de GRE ile çok yakın fiyattayken 7800 XT almak doğru olur mu bilmem özellikle 19K'daki 7800 XT modellerinin soğutması da o kadar iyi sayılmazken.
Örneği farazi verdim farklı bir model aklıma gelmedi.
(Gigabyte Eagle ve Gaming OC modelindeki fark kadar olabilir onda makas daha dar... Jeton geç düşüyor bazen)
Valla hocam bazen 500 tl bile bütçeyi aşırttığından takla atanlar oluyor. 7800 XT nin bu kadar ucuza geliyor olması bile gözden kaçabiliyor.

Daha zayıf bir model, ama aralarındaki fark özellikle 7900 GRE modelinde, Ventus ve Gaming X kadar açıkda değil. Bir de GRE ile çok yakın fiyattayken 7800 XT almak doğru olur mu bilmem özellikle 19K'daki 7800 XT modellerinin soğutması da o kadar iyi sayılmazken.

Bende Fighter 7900GRE aldım normalde Sapphire'nin 7800XT modelini alacaktım ama arada 2 bin TL fiyat farkını görünce bu paraya değebileceğini düşündüm

@erayy.yl kart nasıl hocam memnun musunuz? Sıcaklıklar ne durumda? 21k fiyatı var hala. Eğer 1 hafta içinde artmazsa ben de almayı düşünüy.

Kardeşim rahatlıkta alabilirsin %100 kullanımda 55 derece gibi bir ortalaması var şu ana kadar en fazla 58 derece gördüm ekran kartını neryde günde 12 saat kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı cıkarmadı biraz sesli çalışıyor ama iyi bir kasan varsa bu sesi duymazsın bile b en H9 Flow kullanıyorum ve kasaya kulamı dayamadığım sürece hiç ses gelmiyor almaman için hiçbir sebep yok rahatlıkla alabilirsin işlemci olarak 7 7700 tercih ettim oda gayet başarılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı