7900 XTX 3 tane 1080p monitörde sorun yaratır mı?

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Halihazırda kullandığım sistemimde 4060 Dual OC V2 ekran kartına sahibim. i5 12400F işlemci ve 2x16 RAM'im var. 2 tane de 1080p monitörüm var. Simülasyon oyunlarını ağırlıklı oynuyorum. ETS 2 Assetto Corsa vs. aynı monitörden 1 tane daha alsam ekran kartını da 7900XTX'e yükseltsem, assetto ve ETS'yi 3'lü monitörde 1080 çözünürlükte oynasam sıkıntı yaratır mı? Yoksa 4K monitör mü almam gerekir 3 tane? 3 ekranı birleştirip oynamak istiyorum Ultra ayarlarda. Ekstra masrafa gerek olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda kullandığım sistemimde 4060 Dual OC V2 ekran kartına sahibim. i5 12400F işlemci ve 2x16 RAM'im var. 2 tane de 1080p monitörüm var. Simülasyon oyunlarını ağırlıklı oynuyorum. ETS 2 Assetto Corsa vs. aynı monitörden 1 tane daha alsam ekran kartını da 7900XTX'e yükseltsem, assetto ve ETS'yi 3'lü monitörde 1080 çözünürlükte oynasam sıkıntı yaratır mı? Yoksa 4K monitör mü almam gerekir 3 tane? 3 ekranı birleştirip oynamak istiyorum Ultra ayarlarda. Ekstra masrafa gerek olur mu sizce?

Darboğaz hatsafaya ulaşır ama 3 ekran+Ultra ayarlar bunu önemli derecede azaltır.

Çoklu monitörde AMD’nin kötü olduğunu söyleyen birçok kişi var.

Darboğaz hatsafaya ulaşır ama 3 ekran+Ultra ayarlar bunu önemli derecede azaltır.
Tercih etmeli miyim sizce?

Çoklu monitörde AMD’nin kötü olduğunu söyleyen birçok kişi var.
nvidia karşılığı ne alabilirim peki?

Grafik paketleri de kullanıyorum esktra olarak

Farklı oyunlar oynamak istediğimde, örneğin FPS ya da GPU gerektirecek 1 tane monitörde oynsmam gerektiği durumlarda sorun yaşayacağım kesin değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı