7900GRE hellhound vs Galax 4070s 1-Click

NZXT olanı alırım büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

@Smmmhunter hocam kasa psu upgrade etmişken anakartı da aradan çıkarayım diye düşündüm. 7500f 4070s (ileride max 7800x3d) için anakart öneriniz var mıdır?

Bütçe 6k

anakart önerisi için konu açtım. Bir arkadaş 5-6k bütçeyle alınacak anakartın benim kullandığımdan (asus prime a620m-k) pek farkı olmayacağını söyledi. Eğer öyle düşünmüyorsanız önerinizi bekliyorum.
Bunu alıp üzerine Cashback al 500TL. AM5'in sonuna kadar götürür.

Bunu alıp üzerine Cashback al 500TL. AM5'in sonuna kadar götürür.
hocam 6k bütçe bile sınırdayken bunu almam çok zor. 5-6k civarı öneriniz var mı?

bunu önerenler vardı

teşekkür ederim bunu alacağım

@Smmmhunter hocam affedin çok soru soruyorum. Bir arkadaş COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
bu anakartı önermiş. Teknik özellik olarak msi'dan daha iyi olduğunu fakat bios konusunda daha kötü olduğunu belirtmiş. Ve "MSI da PCIe 5.0 M.2 SSD yuvası yok PCIe 5.0 X16 yuvası da yok. İleride RTX 5000 serisi ekran kartı takarsan ki PCIe 5.0 ile geleceği söyleniyor tam performans alırsın." yazmış. Hem de daha ucuz. Ne düşünüyorsunuz bu anakart hakkında?

Son düzenleme:
Kısıtlı bütçede çok iyi ama bütçeniz varken aksiyona gerek yok.
yani ikisini de alabiliyorken msi daha iyi diyorsunuz. Ama bana colorful'u öneren arkadaş bütçe olarak değil, genel olarak colorful anakartın daha iyi olduğunu söyledi.

dün atmye para yatırmaya gittiğimde hata veriyordu. Bugün yatırdım parayı. Anakart 6561 tl olmuş :')

@Smmmhunter attığınız asus tuf anakartın matx olanı alınır mıydı sizce?

Son düzenleme:
yani ikisini de alabiliyorken msi daha iyi diyorsunuz. Ama bana colorful'u öneren arkadaş bütçe olarak değil, genel olarak colorful anakartın daha iyi olduğunu söyledi.

dün atmye para yatırmaya gittiğimde hata veriyordu. Bugün yatırdım parayı. Anakart 6561 tl olmuş :')

@Smmmhunter attığınız asus tuf anakartın matx olanı alınır mıydı sizce?
Alınabilirdi ama onun fiyatı da arttı sanırım. Şu anda 7500'e B650 Plus var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı