7900x3D vs 14700k

Hocam evim dubleks olduğu için ve internet aşağıda olduğu için çok zor ama bilgisayarı alana kadar biraz daha bu konuyu araştırırım muhtemelen.

Hocam evim dubleks olduğu için ve internet aşağıda olduğu için çok zor ama bilgisayarı alana kadar biraz daha bu konuyu araştırırım muhtemelen.

Hocam bende fortlexte oturuyorum bu yüzden modemi kendi masama kurdum ve direk modemden kablo çekiyorum öyle yapabilirsin sende odanda internet prizi varsa yoksa yaptırmak çok basit.

Eee? Pratikte daha kötü ama. Kağıt üstünde bir sürü işlemci birbirini solluyor ama pratikte bir cacık yok. Ayrıca Render Benchmark kıyas videosu varsa atabilirsin. Render olarak biraz daha önde olabilir 7900x3D ama aşırı oyun oynadığını belirtmişsin.

Son düzenleme:

Merhaba, neye karar kildiniz acaba şu anda ayni dert bende de var deneyimlerinizi ogrenenmem mumkunmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…