7900XT ile Truckers MP oynanırken %60 GPU kullanımı normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
RAM
gskill 2x8 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
kingston 1tb m2 ssd
Ekran kartı
7900xt
Anakart
b550 m
İşlemci
r5 5600
7900XT ile oynuyorum 2K da. Her şey en üstte %400 ölçekleme falan. Ancak bundan mı bilmiyorum mesela kalabalık ortama girdiğimde 40 FPS'ye düşüyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
7900XT ile oynuyorum 2K da. Her şey en üstte %400 ölçekleme falan. Ancak bundan mı bilmiyorum mesela kalabalık ortama girdiğimde 40 FPS'ye düşüyor. Ne yapmam lazım?

İşlemci biraz düşük kaldığı için ekran kartına darboğaz yapıyor az da olsa ayarları biraz düşürün sorun çözülecektir ya da AMD'nin ekran ölçeklendirmesiyle monitorunuzu sanal olarak 4kya çıkarın GPU'nun %100'nü kullansın ama yine 50-60 FPS'lere kadar düşer. Çünkü ETS 2 kökten sorunlu bir oyun.

İşlemci biraz düşük kaldığı için ekran kartına darboğaz yapıyor az da olsa ayarları biraz düşürün sorun çözülecektir ya da AMD'nin ekran ölçeklendirmesiyle monitorunuzu sanal olarak 4kya çıkarın GPU'nun %100'nü kullansın ama yine 50-60 FPS'lere kadar düşer. Çünkü ETS 2 kökten sorunlu bir oyun.

ETS 2 de problem yok. Sorun Truckers MP'nin bir türlü optimize edememesi.

Normal, ETS 2'nin Prime3D motoru 500 tırı aynı anda yüklemek için tasarlanmadı. Dolayısıyla herkes düşük FPS alıyor.

RX 6600 ekran kartım da düşük kullanım sorunu yaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı