7950TL Sistem Önerisi

Bütçe
7950

ReissFurkan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben lise son sınıf öğrencisiyim ve staj görüyorum. Stajdan kazandığım para ile bilgisayar almak istiyorum ancak bilgisayarlar çok pahalı. Bende sadece Minecraft kaldırabilen bir bilgisayar almak istiyorum. İstediğim sadece Minecraft oyununun yeni çıkacak olan 1.20 sürümünü OptiFine ile 100-120FPS ile oynayabilmek. Bütçem ne yazık ki sadece 7950TL. Bu paraya böyle bir bilgisayar toplanır mı?

Merhaba arkadaşlar, ben lise son sınıf öğrencisiyim ve staj görüyorum. Stajdan kazandığım para ile bilgisayar almak istiyorum ancak bilgisayarlar çok pahalı. Bende sadece Minecraft kaldırabilen bir bilgisayar almak istiyorum. İstediğim sadece Minecraft oyununun yeni çıkacak olan 1.20 sürümünü OptiFine ile 100-120FPS ile oynayabilmek. Bütçem ne yazık ki sadece 7950TL. Bu paraya böyle bir bilgisayar toplanır mı?

Paranı 13-14 k yapsan ortalama bir sistem alabilirsin bu fiyata pek sanmıyorum sistem alabileceğinü.

böyle bir şey yeter sana bence ileride upgrade de edebilirsin @ReissFurkan

Böyle bir şey yeter sana bence ileride upgrade de edebilirsin @ReissFurkan

SSD olarak bu daha iyi olur. İleride daha yüksek kapasiteli M.2 SSD'ye upgrade edilmesini tavsiye ederim.

Paranı 13-14 k yapsan ortalama bir sistem alabilirsin bu fiyata pek sanmıyorum sistem alabileceğinü.

Gayet rahat alınır.

Böyle bir şey yeter sana bence ileride upgrade de edebilirsin @ReissFurkan

Bence kasa vs. 2. el alınabilir en azından 700 800 TL'ye falan kalan para ile SSD alınabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı