Düşük Bütçe İçin Sistem Önerisi

d3niz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ama aynı zamanda profesyonel kaleci.
Merhabalar sevgili Technopat ailesi. Ben yaz başında yeni bir sistem toplamak istiyorum fakat verdiğim para boşa gitsin istemiyorum. Aklımda şöyle bir sistem kurdum:

İşlemci - AMD FX 6100 veya 6300
E. Kartı - R7 370, R9 270x veya GTX 950, GTX 960
RAM - 8 GB
Aldıktan sonra RAM, SSD, sıvı soğutma takviyesi yapabilme imkanım olur. Hatta ekran kartı, işlemci gibi parçalar Almanya'daki akrabalarımız sayesinde daha uyguna bulabilirim.
Ben bu sistemle en az gelecek 3 yıl FIFA ve PES oyunlarını, CS:GO, GTA 5, NFS Payback, Watch Dogs 2 gibi gibi oyunları oynamak istiyorum. Böyle bir sistem için en fazla kaç para bütçe ayırmam gerekiyor? Bütün parçalar 2.el olacak sadece kasa, PSU ve harddisk dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. İzniniz olursa ve bütçe belirtirseniz AliExpress'ten Xeon sistem toplayacağım. Çok iyi bir F/P kasa elde edebiliriz. Bütçenizi de belirtin.
Merhaba, şuan için belirli bir bütçe yok fakat 750-800 TL olur minimum. Aliexpress falan bekleyemem ben. Hem Xeon dediğin 775 pin ve eski bir mimari. Hiç o kumara girmeye niyetim yok.
Peki FX serisi ne? Bi' o kadar eski.

Maximum bütçeniz nedir?
1-1.5K falan.
İnternette gezerken aklıma takıldı, Ryzen 3 2200G alsam, 7-8 ay sonra R9 380 veya R9 390 alıp taksam 2200G'nin barındırdığı dahili grafik yongası benim işimi görür mü o süre boyunca? Pes ve Fifa ağırlıklı, arada bir CS:GO,GTA V falan oynuyorum. Böyle 1080P olsun full ayarda oynayayım takıntısı olan bir insanda değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
APU işlemci sorunuza istinaden bu videoyu izleyebilirsiniz. Size tavsiyem yükseltilebilir bir sistem toplayın yükseltmek istediğinizde tüm parçaları değiştirmek zorunda kalmayın.

Screenshot_2018-05-31-01-23-25.png

Screenshot_2018-05-31-01-23-07.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı