7950x3D RTX 4070 sistem nasıl?

Albatros25

Zeptopat
Daha fazla  
Deneme amaçlı şöyle bir sistem topladım ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Mutlaka hatalarım olmuştur pek iyi değilim sistem toplamada hatalarımı belirtirseniz güzel olur, ileride gerçekten alacağım zaman nasıl toplamam gerektiği hakkında biraz daha bilgi edinmiş olurum, internettende araştırdım biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu parçaya gereksiz para harcanmış, tek bir siteye bağlı kalınca öyle oluyor maalesef. 4070 Ti fiyatına 4070, diğer parçalara baksan 600-700 hatta bazılarında 1000-2000TL fazladan para harcanmış. Monitör kötü, klavye gereksiz pahalı site üzerinde, o kadar pahalı ki normal fiyatından alsanız mouse olarak DeathAdder V3 Pro alır Bluetooth mouse kullanırsınız. Hatta tavsiyem madem bütçe var ekipmanların hepsini Bluetooth almanız, kaliteli ürünlerde gecikme söz konusu bile değil artık neredeyse. Kasa da kötü, kasayı kaliteli alıp Power Supply düşürülebilir, 850 watt gayet yeterli diye düşünüyorum.

Çoğu parçaya gereksiz para harcanmış, tek bir siteye bağlı kalınca öyle oluyor maalesef. 4070 Ti fiyatına 4070, diğer parçalara baksan 600-700 hatta bazılarında 1000-2000TL fazladan para harcanmış. Monitör kötü, klavye gereksiz pahalı site üzerinde, o kadar pahalı ki normal fiyatından alsanız mouse olarak DeathAdder V3 Pro alır Bluetooth mouse kullanırsınız. Hatta tavsiyem madem bütçe var ekipmanların hepsini Bluetooth almanız, kaliteli ürünlerde gecikme söz konusu bile değil artık neredeyse. Kasa da kötü, kasayı kaliteli alıp Power Supply düşürülebilir, 850 watt gayet yeterli diye düşünüyorum.
mouse u kablolu seçtim çünkü sürekli pil alamam mouse a uğraştırıcı powersupply olarak ne tavsiye edersiniz? sistem öneriniz nedir tam olarak? daha çok para kazanamadım yazın baya para kazanıcam ama

kasa olarak ne tavsiye edersiniz? herhalde topladığım sistemde bi işlemciyi adam akıllı seçebilmişim

Fiyatına göre kötü olmuş. Tam bütçeniz nedir?
80bin-100 bin tl civarı bir bütçe

85000 TL yapıyor. Kasa beyaz ama siyahını göremedim o yüzden zaten kasayı keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Ne amaçla kullanacaksınız bu bilgisayarı? Onu da belirtirseniz daha rahat cevap alabilirsiniz.
Bu arada o bütçeye kötü sistem.

Ne amaçla kullanacaksınız bu bilgisayarı? Onu da belirtirseniz daha rahat cevap alabilirsiniz.
Bu arada o bütçeye kötü sistem.
hem yazılım hem oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum ram miktarı yüksek olursa güzel olur ayrıca sanal makine falan kurup sızma testleri falanda yapabilirim

85000 TL yapıyor. Kasa beyaz ama siyahını göremedim o yüzden zaten kasayı keyfinize göre değiştirebilirsiniz.
ben intel yerine amd ekran kartı almayı düşünüyordum ama buda güzel sistem

itopyadaki gibi hazır montaj hizmetide olsa güzel olurdu kendim montajla uğraşmak istemiyorum çok teşekkürler sistem önerisi için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı