7999 TL'ye Gainward RTX 3060 ghost alınır mı?

3060 12 GB alsam ortalama ne kadar süre götürür beni? Veya ne kadar günümüz oyunları oynatır.

1050 Ti kartı 7 senedir kullanıyorum 3060 da bir 8 9 sene götürür hocam ileride yeni çıkacak oyunları da en kötü mediumda yine oynatır zaten o zamana kadar yeni kartlar çıktıkca sende oyun oynamaya vaktin olursa yeni kart alırsın.

4060 3060tan daha güçlü bir kart ama arada epey fiyat farkı olduğunu tahmin ediyorum. Bütçeniz dahilinde 6650XT çok daha güçlüdür 3060'tan.
Hocam şimdiye kadar hep AMD kullandım artık NVİDİA Reflex modunu falan kullanmak istiyorum

Fiyat sizce nasıl hocam indirim kovalamalımıyım ? düşer mi

Hocam şimdiye kadar hep AMD kullandım artık NVIDIA Reflex modunu falan kullanmak istiyorum.

Fiyat sizce nasıl hocam indirim kovalamalı mıyım? Düşer mi?

Ben 8050'den aldım şu an 7975 TL düşeceği maksimum bu Nays hesabın varsa oraya para yükleyip alırsan 250 TL hediye para kazanırsın 250 TL indirim yapmış olursun kendine onun dışında düşeceğini sanmıyorum ocak aylarında baktığım kart 7800 TL idi şu an 8100 TL 300 TL kadar zamlanmış işte daha da artar yavaş yavaş.

Nays hesabı ile nasıl olduğunu tarif eder misin hocam sanırım kampanya devam etmiyor

Gainward RTX 3060 ghost 7.999 TL bu fiyata alınır mı?
Yoksa indirim mi beklemeliyim? NVIDIA serisinde alınacak ekran kartları bu fiyata daha iyi dediğinizi var ise atabilirsiniz.

200 TL daha verip Galax almak daha mantıklı olabilir

Nays hesabı ile nasıl olduğunu tarif eder misin hocam sanırım kampanya devam etmiyor.

Nays internet bankacılığı İş Bankası'nın bir uygulaması indirdikten sonra görüntülü olarak bir müşteri temsilcisine kimliğini tanıtıyorsun hesabını aktif ediyorlar kendi banka hesabından naysa para aktarıyosun YouTube'da nasıl yapılacağına dair videolar vardır e ticaretde 250 TL'ye kadar bir indirim sağlıyor Hepsiburada dahil buna Nays hesabının bilgileri ile alışveriş yaparak 250 TL daha indirebilirsin fiyatı.

200 TL daha verip Galax almak daha mantıklı olabilir.

8 GB Galax'ın 8200 TL'lik kartı 12 GB alması daha iyi olur VRAM açısından bütçesi varsa 4060 alabilir 8 GB bazında.

Linkini atar mısınız benim alacağıma göre daha mı iyi hocam?

Dediği ürün Amazon'da galiba 8 GB o kart 12 GB'dan daha düşük bir VRAM'e sahip fazla para verip az VRAM almak gereksiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…