7ms monitör nasıldır ?

Birkan Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. 600 TL'ye güzel bir monitöre ihtiyaç duyuyorum özellikle 23 inch'den büyük olursa tadından yenmez aklımda HP24 ES var vatanda 600 TL oluyor fakat 7 ms sizce çok sıkıntı çıkarır mı ? LOL CS:GO H1Z1 NFS gibi oyunlar oynuyorum tabi ki prof. değilim bu oyunun hiç birinde CS deseniz Novayım :D Yani sizce çok sıkıntı çıkar mı bu 7 ms ? Veya başka önereceğiniz monitörler var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. 600 TL'ye güzel bir monitöre ihtiyaç duyuyorum özellikle 23 inch'den büyük olursa tadından yenmez aklımda HP24 ES var vatanda 600 TL oluyor fakat 7 ms sizce çok sıkıntı çıkarır mı ? LOL CS:GO H1Z1 NFS gibi oyunlar oynuyorum tabi ki prof. değilim bu oyunun hiç birinde CS deseniz Novayım :D Yani sizce çok sıkıntı çıkar mı bu 7 ms ? Veya başka önereceğiniz monitörler var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Monitör bende de var. Sıkıntısız oynuyorum CS:GO'yu. IPS olduğu için ms değeri fazla ama hissettirmiyor. Ben çerçevesiz ekran olduğu için almıştım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı