8.000-10.000 Türk Lirası Sistem Önerisi

luckarry

Hectopat
Daha fazla  
Sistemin sessiz olması benim için önemli arkadaşlar, benim için ince ve detaylı araştıran arkadaşlarla birlikte bir şeyler yapabiliriz. Vaktim olmadığı için şu an bu işe yönelemiyorum. Render ve oyun sistemi olmasını istiyorum. Parçaları dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. 10.000 Türk Lirasına kadar maksimum yükselebilirim. Parçaları kararlaştırdığımızda gönderiyi güncelleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2015-12-10_11-51-4.png

Bütçeyi biraz aştım.

İşlemci Skylake olsa daha iyi olmaz mı, sistemin güncelliği açısından. Aynı zamanda SSD olsa daha iyi olabilir gibime geldi. İki ekran kartı yerine diğer detaylara yönelebilirim.

İşlemci Skylake olsa daha iyi olmaz mı, sistemin güncelliği açısından. Aynı zamanda SSD olsa daha iyi olabilir gibime geldi. İki ekran kartı yerine diğer detaylara yönelebilirim.

5930K işlemcili x99 sistem tercihi, çift ekran kartıyla SLI tabanlı sistemde en fazla performansı alacağın bir seçenektir. Bunun bir üstü 5960x'tir, 6700K Skylake ise 5930K ile kıyaslanamaz bile. Seçtiğim ekran kartıda 980Ti modelinin yapılan testler sonucunda en yüksek hızlı kartı. Bu sistem, sonradan alacağın SSD ile tam bir performans canavarı haline gelir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı