8.000-10.000 yayın ve oyun sistemi tavsiyesi

Kasa, güç kaynağı ve monitörü değiştirirsin istersen. Artık gerisi sende.

anakart uyumluluğunu bilmiyorum örnek olarak rgb fazla önemli değil ben fps mi alayım yeter şerit led bile çekeriz kasaya
Anakart DDR4 ise RAM'de DDR4 ise uyumludur.
Bakın uyumlu mu diye bakmanız gereken işlemci ve anakart birbirine uyumlu mu? Ve PSU nun PCI-E çıkışı ekran kartı ile uyumlu mu?
İşlemci ekran kartını besleyebiliyorsa tamam. Öyle ekstra bir uyum olayı yok.

Bende Twitch'te 4 yıldır yayın yapan biriyim. Yayınlarda pc den dolayı cok sorunlar yaşadım. Yakın zamanda yeni bir pc topladım Vatan'dan. Çok rahat ettim. Bilgisayarın verdiği performans beklentimin üstünde şuanda. Özellikle 3700x beni çok şaşırttı. Kendi stok fanı ile çalıştırıyorum OC yaparak. Sıcaklık değerleri yayın sırasında 70 75 dereceleri geçmiyor. Bu arada AMD işlemci ve AM4 anakart almayı düşünürsen , anakart ram uyumluluğuna dikkat et. Çünkü ben ramlerimi 3600 mhz de çalıştıramıyorum. 3466 da çalıştırabiliyorum. Alacağın anakartın ram uyumluluk listesine bir göz at derim. Ben bu bilgisayarı hafta sonu indirimiyle 10.000 TL ye topladım.

- Ekran Kartı: EVGA GeForce RTX2070 SUPER BLACK GAMING
- İşlemci: AMD RYZEN 3700x
- AnaKart: MSI x570 Gaming Edge Wifi
- Ram: CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE RGB PRO DDR4 3600MHz CL18
- Kasa: XIGMATEK COCKPIT
- Monitör: Aoc 27G2U 27 inç 144 hz 1 ms İps panel

Buyur dostum tek sistemden hem oyun oynarsın hem de yayın yaparsın .

Düzeltiyorum 11.000 TL monitörü sonradan satın aldım. Yanlış hesaplamışım.

Almışken en iyisini alın ki ileride sorun yaşamayın

çok güzel toplamışsın sistemi kasa ağır olsun hiç problem değil soğutsun yeter Konuyu açarken bilgim %0.1 felandı artık inceleye inceleye öğrendim baya birşey İşlemci ve ekran kartına yükleneceğim Atmış olduğun sistemde vatandaki karşılıklarına göre bakacağım . Sapphire 5700 nitro hakkında düşünceni duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…