8.000-9.000 TL tablet önerisi

Tablet yakın zamana lazım.İndirimsiz fiyatıyla bütçeme uyan bi model lazım.

Kalite olarak A9 ile farkı nedir?

İpad mini 5 biraz eski değil mi? Ayrıca yan yana iki noktanın olduğu bir noktalama işareti hiç görmemiştim. :)
A9+ ile farkı işlemci daha iyi ekran iyi kalem fonksiyonları iyi palm rejection vesaire.(işinizi bilmiyorum ama kalem yardımcı olur belki işinize diye dedim) ama A9 şuanda 3700 tl falan A9+ da 6700-7000. Kalem önemli değilse A9+ alın ama kalem önemliyse fiyat farkı değer. Sizin tercihiniz.

A9+ ile farkı işlemci daha iyi ekran iyi kalem fonksiyonları iyi palm rejection vesaire.(işinizi bilmiyorum ama kalem yardımcı olur belki işinize diye dedim) ama A9 şuanda 3700 tl falan A9+ da 6700-7000. Kalem önemli değilse A9+ alın ama kalem önemliyse fiyat farkı değer. Sizin tercihiniz.
Daha iyi dediğim testlerine bakabilirsiniz bariz fark var diyebilir miyiz pek sanmam.

Daha iyi dediğim testlerine bakabilirsiniz bariz fark var diyebilir miyiz pek sanmam.
Bilgi için teşekkürler.

Son düzenleme:
Tablet yakın zamana lazım.İndirimsiz fiyatıyla bütçeme uyan bi model lazım.

Kalite olarak A9 ile farkı nedir?

İpad mini 5 biraz eski değil mi? Ayrıca yan yana iki noktanın olduğu bir noktalama işareti hiç görmemiştim. :)
Yan yana değil parantez sembolü "" ("+") o dediğiniz.
Hem iyi güçlü hem pili şarjı uzun gitsin,hem ekranı iyi olsun hemde 10.000 olsun diyorsunuz..
10.000 çok para degil maalesef.
Küçük ekranlı tabletler var.
Taşıması kolay işlemcisi çok güçlü ama bunlar 15.000-20.000 uzeri.

iPad mini 7-6 varken 5 tavsiye ettim çünkü bütçe 10.000 dediğiniz için...
Para sorun değilse iPad mini 7 alın.
Hem güçlü hem kibar kompakt.
Montun cebine sığan ajanda gibi birşey...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı