Cihan Kazankaya
Hectopat
Arkadaşlar 8000 TL'ye kadar RTX 2060 ekran kartlı bir sistem öneriniz var mı?
Katılıyorum hocam.Beklemekte fayda var.RTX 2060 bulunan bir sistem 8 bin TL etmez, beklemenizi tavsiye ederim.
Aga o 3060ti ne zaman gelecek yahu, onu almak için ekran kartımı sattım. Stokta olanlar da aşırı derecede pahalı.Eğer beklemek istemiyorsan arkadaşın yukarıda attığı sistemi al.
Ha, beklerim diyorsan RTX 3060 ekran kartını bekle. O kart ile bir sistem toplayabilirsin çıktığı zaman.
Bu ay sonuna kadar gelir. Veya Mart'ın başlarında.Aga o 3060ti ne zaman gelecek yahu, onu almak için ekran kartımı sattım. Stokta olanlar da aşırı derecede pahalı.
Direkt olarak al ve geç. Hiç düşünme. Bu bütçeye bundan iyisini bulamazsın. Acil alman gerekiyorsa al, acil değilse bekleyebilirsin.
![]()
ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.