8.000 TL bütçeyle nasıl sistem toplanmalı?

Bütçe
8000
Dikkate alacağım ama link atabilir misiniz?

Dostum yaşadıgın şehirde 2. el sitelere bak, test etmeden alma, eğer test etme durumun yoksa 2 3 oyunda sıcaklık değerlerini iste satıcıdan, biraz kovalaman gerekebilir her 2. el parça için bu durum söz konusu.

RX 480 yerine az bir şey daha ekleyip RX 580 tercih edin. Pişman olmazsınız.
Gerek yok. RX480 ile 580 aynı çipi kullanıyor diyebiliriz. Ek olarak 480lerin XFX modelleri aşırı dolu backplate ve dual bios vs mevcut. Attığım model de daha önce hiç açılmamış etiketli. Kesinlikle attığım tercih edilmeli.

Dostum yaşadıgın şehirde 2. el sitelere bak, test etmeden alma, eğer test etme durumun yoksa 2 3 oyunda sıcaklık değerlerini iste satıcıdan, biraz kovalaman gerekebilir her 2. el parça için bu durum söz konusu.
Param güvende ile alırsa iade edebilme şansı var.

Gerek yok. RX480 ile 580 aynı çipi kullanıyor diyebiliriz. Ek olarak 480'lerin XFX modelleri aşırı dolu backplate ve Dual BIOS vs mevcut. Attığım model de daha önce hiç açılmamış etiketli. Kesinlikle attığım tercih edilmeli.

Param Güvende ile alırsa iade edebilme şansı var.

Attığın modele bakmadım, Param Güvende hiç kullanmadığım için bir şey diyemem, öneri sundum sadece, yoksa her ikisi de mantıklı zaten hocam.

Attığın modele bakmadım, Param Güvende hiç kullanmadığım için bir şey diyemem, öneri sundum sadece, yoksa her ikisi de mantıklı zaten hocam.
Modele bakmadan aksini önermekte yanlış hocam bence. RX580'in boş veya etiketsiz bir modelini aynı veya daha pahalıya alacağına RX480'in dolu ve etiketli modelini bu fiyata almak çok daha mantıklı olacaktır. Elden alacak olsa da deneme şansı taş çatlasın yarım saat. Diğer türlü param güvende ile 1 2 gün civarı şansı oluyor iade etmek için.

Modele bakmadan aksini önermekte yanlış hocam bence. RX580'in boş veya etiketsiz bir modelini aynı veya daha pahalıya alacağına RX480'in dolu ve etiketli modelini bu fiyata almak çok daha mantıklı olacaktır. Elden alacak olsa da deneme şansı taş çatlasın yarım saat. Diğer türlü Param Güvende ile 1 2 gün civarı şansı oluyor iade etmek için.

Aksini değil seçenek önerdim, kişinin tercihine bağlı olarak, bir de söylemeye çalıştığım ana şey ekran kartı modelinden ziyade 2. el alacaksa yapması gereken, sizin onerinize karşı çıkmıyorum zaten mantıklı bulduğumuda belirttim :D

Hocam 8 k ya ikinci el ekran kartlı iyi bir PC toplamak mümkün

Hocam, 4 bine sistem ayarlanıyorsa zaten ekran kartı da bulunur mantığıyla söylemiştim. Ama 3 4 liraya alınacak bir ekran kartından çok da verim beklememek lazım. Verimli olması isteniyorsa dediğim yol çözüm getirir.

Bu sistem sıfır ama yukarıdaki arkadaşın dediği sistem kadar güçlü degil ama hem güvenilir yer hem de güzel oyun oynatır Valorant falan.

Hocam bu 8 GB RAM değil mi sanki APU sistemlerde Dual RAM takılması daha mantıklı diye biliyorum ve bu onlardan değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı