8.000 TL masaüstü bilgisayar toplama

cavoribase

Hectopat
Herkese iyi günler, başlıkta da belirttiğim gibi 8.000 liraya bilgisayar toplayacağım 2 aya. Şu an kafamda sabitlediğim tek şey ekran kartı (MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Gaming). İşlemci ve anakart konularında tecrübem yok, işlemci olarak AMD Ryzen 5 1500X mantıklı gibi geldi ama tam bi bilgim yok dediğim gibi. öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler, başlıkta da belirttiğim gibi 8.000 liraya bilgisayar toplayacağım 2 aya. Şu an kafamda sabitlediğim tek şey ekran kartı (MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Gaming). İşlemci ve anakart konularında tecrübem yok, işlemci olarak AMD Ryzen 5 1500X mantıklı gibi geldi ama tam bi bilgim yok dediğim gibi. öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. :)

2 ay içinde oturmuş fiyatlar olabilir güncel anakartları olabilir bunlarla beraber daha iyi diyebilinecek bir sistem kurulabilir ben de 2 aylık bir süreçtir bakıyorum ve bu hafta toplayacağım önceden açtığım konudaki sistemlerle şuan ki sistemler arasında baya fark var bundan dolayı 2 ay sonra tekrar bakıp sistem parçalarını birden almanız sizin için daha yararlı olabilir

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı