8.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
8.000

İşlemciyi R3 3100, Kasayı Cougar yapıyoruz. Ram'i 16 GB yapıyoruz. SSD Team CX ile, ekran kartını 1660 Super ile değiştiriyoruz.

Kasa fiyatımız: 6232 TL yapıyor.

Monitör olarak kendi aldığım ve çok memnun kaldığım:

Neden bu monitörü almanız gerektiği konusunda ise monitörü inceleme yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Monitörün fiyatı da 1520 TL dersek toplam 7752 TL yapar.

Son düzenleme:
QP Super V2 - GTX 1660 Super / R5 2600X / 16GB / 256 GB M2 SSD Oyun Bilgisayarı

illa AMD mi ?

Monitör https://www.hepsiburada.com/hp-v214...-1fr84aa-p-HBV00000CP1BA?magaza=İndeoKurumsal

İşlemciyi R3 3100, kasayı Cougar yapıyoruz. RAM'i 16 GB yapıyoruz. SSD Team cx ile, ekran kartını 1660 Super ile değiştiriyoruz.

Neden bu monitörü almanız gerektiği konusunda ise monitörü inceleme yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Bence o ekran kartı alınmaz adını hiç duymadım.

Monitör https://www.hepsiburada.com/hp-v214...-1fr84aa-p-HBV00000CP1BA?magaza=İndeoKurumsal

Bence o ekran kartı alınmaz adını hiç duymadım.
Bence demeden önce, bu sektörde ne zamandır olduğunuzu duymak isterim. PNY gayet alınabilir ve kaliteli F/P kartlar üreten bir firma. Sizin attığınız sistemin fiyatına ve sırf monitör atmış olmak için attığınız monitöre bakınca bilgilerinizi teyit etmiş oldum.
75 Hz yeterli klavye mouse ve kulakligim var
8000 TL bütçe ile 75 Hz monitör alınmaz. Attığım sistemdeki yükseltmeleri yapıp monitörle beraber almanızı öneririm. 8000 TL'nizi çöpe atmayın. Daha iyisini önerecek arkadaşlar varsa ben de takipteyim konuyu.

İşlemciyi R3 3100, kasayı Cougar yapıyoruz. RAM'i 16 GB yapıyoruz. SSD Team cx ile, ekran kartını 1660 Super ile değiştiriyoruz.

Neden bu monitörü almanız gerektiği konusunda ise monitörü inceleme yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Monitörün fiyatı da 1520 TL dersek toplam 7752 TL yapar.

Bu iki sistemden birini tercih etmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı