8.000 TL monitör önerisi

mervecroft

Kilopat
Merhaba kız kardeşim 8K bütçe bir ekran alacak ama çok anlamadığımız için gördüğümüz ürünleri size gösterip incelemenizi istiyoruz. Sizce hangisini almalıyız? Online oyun oynamıyor sadece hikayeli oyunlar ve başka ekran önerilerinize açığız.

Merhaba kız kardeşim 8K bütçe bir ekran alacak ama çok anlamadığımız için gördüğümüz ürünleri size gösterip incelemenizi istiyoruz. Sizce hangisini almalıyız? Online oyun oynamıyor sadece hikayeli oyunlar ve başka ekran önerilerinize açığız.

Hikayeli oyunlar için kaliteli VA panel çok iyi olur. Çok yüksek kontrast oranından dolayı hikayeli oyunlarda keyif verir.

DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Burası önemli monitörü her zaman medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 8 GB versiyonu mu 12 mi?
8GB
Hikayeli oyunlar için kaliteli VA panel çok iyi olur. Çok yüksek kontrast oranından dolayı hikayeli oyunlarda keyif verir.

DEY elektronik İtopya ile aynı bilmiyorsan. Kaliteli VA panele sahip bir monitör. Ghosting ve gecikme durumu gayet iyi. VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek hikayeli oyunlarda keyif verir. Renk gamutu da yüksek. Burası önemli monitörü her zaman medium overdrive modunda kullanın.

Profesyonel incelemeci tarafından onaylanmış bir model:

Buda başka bir inceleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran güzel ama bu ekranın 27inç boyutu var mı?

Aşağı yukarı son 3 haftadır araştırıyorum o nedenle bir çok monitör hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Açıkçası hikayeli oyunlar için atılan bu monitör fazlasıyla memnun edecektir. Kendim de tercihimi o monitörden yana kulandım. Aoc 25G3ZM/BK 24.5" 0.5 MS 240 Hz HDMI DP Adaptive Sync Full HD Yükseklik Ayarlı VA Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Ama illa 27 inç olsun diyorsanız ve 1080p olsun curved olmasın diyorsanız
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941492799.html
Bu monitörün 24 inç olanı herkes tarafından önerilen model; 27 inç olanını da alabileceğinizi düşünüyorum.

Bir de içinize tam olarak sinmiyorsa kardeşinizle gidip buradaki önerilen modelleri mağazada inceleyip öyle almanız daha iyi olacaktır.

Aşağı yukarı son 3 haftadır araştırıyorum o nedenle birçok monitör hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Açıkçası hikayeli oyunlar için atılan bu monitör fazlasıyla memnun edecektir. Kendim de tercihimi o monitörden yana kulandım. Aoc 25G3ZM/BK 24.5" 0.5 MS 240 Hz HDMI DP Adaptive Sync Full HD Yükseklik Ayarlı VA Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Ama illa 27 inç olsun diyorsanız ve 1080p olsun Curved olmasın diyorsanız
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941492799.html
Bu monitörün 24 inç olanı herkes tarafından önerilen model; 27 inç olanını da alabileceğinizi düşünüyorum.

Bir de içinize tam olarak sinmiyorsa kardeşinizle gidip buradaki önerilen modelleri mağazada inceleyip öyle almanız daha iyi olacaktır.

İlk önerdiğiniz ekranın genel olarak övülen bir ekran ama başka bir arkadaş bana 27" Odyssey G4 Full HD 240 Hz Gaming Monitör (27" FHD 240Hz Odyssey G4 G40B Oyun Monitör | Samsung Türkiye) adlı ekranı önerdi ve öğrenci indirimi ile 8K bir fiyata düşüyor sanırım bu ekranı alacağım. Siz önerir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı