Hocam Vatan'dan zor toplanır. Çünkü Vatan'da satılan ürünler özelliklerine göre pahalı veya stokta olmuyor. Ayrıca Vatan bazı ürünleri 2. el olup yenileyerek satıyor. Bununla ilgili forumda konu bile açılmıştı. Onun yerine internetten, Akakçe'den öneriyorum.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Zalman 500 W N5MF 4RGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1M650BR-H12S) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bilgisayarımı toparlarken bütün parçaları n11'den söylemiştim. Böyle siteler güvenilir yerler en azından bir sorunla karşılaşıldığında karşınızda muhatap oluyor. İnternetten toplamaya almaya ikna etmeli bence ailesini.
Şimdi şöyle bişe var bir kardeşimiz bir bilgisayar toplamak istiyor sonra gidiyor babasına diyorki baba bak ben 5000 TL'ye çok güzel pc topladım babasıda ona şu meşhur cümleyi söylüyor "Toplama bilgisayara güven olmaz oğlum en iyisi marka bişe alalım biz" Bu söz bana göre günümüz teknolojisinin...
Bilgisayarımı toparlarken bütün parçaları n11'den söylemiştim. Böyle siteler güvenilir yerler en azından bir sorunla karşılaşıldığında karşınızda muhatap oluyor. İnternetten toplamaya almaya ikna etmeli bence ailesini.
Hatta daha fazla güvenilir oluyor, alış satış herşey internet üzerine kayıtlı ve Tüketici haklarını sonuna kadar kullansbiliyorsun fakat gidip Vatan'dan alırsa o faturayı kaybetsin o zaman görürüm tüketici hakları neymiş.
Bir arkadaşıma benzer bir şekilde PC toplamak istemiştir bundan 2 yıl öncesinde şu anda işkence ile oyun oynuyor. Sorun onun ailesi değil abi ben anlamam güvenmiyorum vs gidip Vatan'dan alacağım dedi. O zamanın parasıyla 3500 TL'ye orta seviye bir PC toplamak mümkündü ya da yükseltmeye açık bir PC diyelim. Neyse gidip dinlemedi ve hazır sistem aldı. PC içerik i7 7700 yanına koyulanları yazayım GTX 1050 2 GB, 8 GB 2400MHz RAM, PSU 200W mı ne ve HDD. PC'de işlemci 1080P için çok yeterli ama ne RAM ne de PSU ne de HDD bazı şeylere izin vermiyor kanser olarak oyun oynuyor ya da oynayamıyor çıkıyor.
Vatan'dan da olsa toplarken özellikle anakart işlemci ve ekran kartını iyi seçmeli geri kalanları idare edecek kalitelerde de alabilir diye düşünüyorum. Mevcut olanı satıp yükseltme şansıda olabilir.
İlla Vatan olacaksa Vatan hazır sistemler biraz daha uyguna geliyor. KDV indirimi günleri oluyor onları beklerse parça parça alıp toplamasıda uygun hale getirebilir ama sonuç olarak parçaları internetten tek tek ya da 2 3 parça şeklinde aldığında her türlü 1000 TL'ye yakın fark olacaktır diye düşünüyorum.