8.000 TL monitör ve ekipmansız PC toplama

Hocam Vatan'dan zor toplanır. Çünkü Vatan'da satılan ürünler özelliklerine göre pahalı veya stokta olmuyor. Ayrıca Vatan bazı ürünleri 2. el olup yenileyerek satıyor. Bununla ilgili forumda konu bile açılmıştı. Onun yerine internetten, Akakçe'den öneriyorum.


2 tane:



 
Son düzenleme:
Bilgisayarımı toparlarken bütün parçaları n11'den söylemiştim. Böyle siteler güvenilir yerler en azından bir sorunla karşılaşıldığında karşınızda muhatap oluyor. İnternetten toplamaya almaya ikna etmeli bence ailesini.
 
Arkadaşına bu linki gönder, Babası ile birlikte okusunlar;
Bilgisayarımı toparlarken bütün parçaları n11'den söylemiştim. Böyle siteler güvenilir yerler en azından bir sorunla karşılaşıldığında karşınızda muhatap oluyor. İnternetten toplamaya almaya ikna etmeli bence ailesini.
Hatta daha fazla güvenilir oluyor, alış satış herşey internet üzerine kayıtlı ve Tüketici haklarını sonuna kadar kullansbiliyorsun fakat gidip Vatan'dan alırsa o faturayı kaybetsin o zaman görürüm tüketici hakları neymiş.
 
Son düzenleme:
Onlara vatandan alırlar ise paralarını çöpe atacaklarını söyle.
Ve bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bir arkadaşıma benzer bir şekilde PC toplamak istemiştir bundan 2 yıl öncesinde şu anda işkence ile oyun oynuyor. Sorun onun ailesi değil abi ben anlamam güvenmiyorum vs gidip Vatan'dan alacağım dedi. O zamanın parasıyla 3500 TL'ye orta seviye bir PC toplamak mümkündü ya da yükseltmeye açık bir PC diyelim. Neyse gidip dinlemedi ve hazır sistem aldı. PC içerik i7 7700 yanına koyulanları yazayım GTX 1050 2 GB, 8 GB 2400MHz RAM, PSU 200W mı ne ve HDD. PC'de işlemci 1080P için çok yeterli ama ne RAM ne de PSU ne de HDD bazı şeylere izin vermiyor kanser olarak oyun oynuyor ya da oynayamıyor çıkıyor.

Vatan'dan da olsa toplarken özellikle anakart işlemci ve ekran kartını iyi seçmeli geri kalanları idare edecek kalitelerde de alabilir diye düşünüyorum. Mevcut olanı satıp yükseltme şansıda olabilir.

İlla Vatan olacaksa Vatan hazır sistemler biraz daha uyguna geliyor. KDV indirimi günleri oluyor onları beklerse parça parça alıp toplamasıda uygun hale getirebilir ama sonuç olarak parçaları internetten tek tek ya da 2 3 parça şeklinde aldığında her türlü 1000 TL'ye yakın fark olacaktır diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı