8.000 TL sistem toplama önerisi yardım talebi

Kardeşim MSİ X570 anakartlarının yanında sıvı soğutma hediye ediyor bi göz atmanı öneririm qp.com.tr de ve MSİ kendi sitesinde var.

o site hakkında da ekşi sözlükte kötü yorumlar var. Aslına bakarsak site ekonomik olarak gayet uygun ama bilemiyorum

o site hakkında da ekşi sözlükte kötü yorumlar var. Aslına bakarsak site ekonomik olarak gayet uygun ama bilemiyorum
Recep Baltaş'ın topladığı sistem var sitede ? Ordan hiç alışveriş yapmadım tabi bilemem müşteri yorumları ne kadar doğrudur.

Hocam bu sistem de yayın, render vs. yapacak mısınız?

Yoksa sadece oyun mu oynayacaksınız?

Son düzenleme:
Hocam bu sistem de yayın, render vs. yapacak mısınız?

Yoksa sadece oyun mu oynayacaksınız?
Merhaba, cevap verdiğiniz için öncellikle teşekkür ederim. Video edit veya stream yapmayacağım. Amacım PUBG tarzı oyunları dahi ULTRA ayarlarda yüksek fps oynayabilmek.

Ayrıca GALAX RTX 2070 ekran kartı kesinleşti beyler 3500'den 2990'a indirime girmiş. Tahminen pazartesi veya diğer hafta içi günleri sipariş vereceğim

3200 Mhz kingston ile 3000 mhz corsair de aynı fiyata düşmüş

ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDE SİPARİŞ VERDİM

• işlemci Ryzen 5 3600X.
  • Anakart ASRock x470
  • RAM Corsair 2X8 3000 MHz
  • ekran kartı: Galax 2070
  • Kasa: 700W 80+ PSU Dark Spartan.
  • HDD+SSD: 1TB Seagate 7200 RPM + 480 GB Adata.
Toplam 7950-TL tuttu. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Hayırlı olsun, kurulum sonrası oyunlar için benchmark sonuçlarını paylaşırsınız umarım

Sağ olun önümüzdeki hafta sonuna kadar elime ulaşır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…