8.000 TL'ye e-spor için monitör önerisi

Valorant oynanacak ise FHD tavsiye ederdim ben,

Overshoot problemi çok fazla hocam.

Parolapara kampanyası + İyzico kampanyası ile 7.8K'ya geliyor.

2K monitörü ne yapsın, 1080p oynanır o oyun.

R25F-30 alın, kullanıyorum ve memnunum.

Yalnızca oyunda kullanacağınızdan fark etmez aslında ama IPS'de renkler daha canlı

Bırakın artık şu ezbere lafı, kaliteli bir VA panel IPS panellere taş çıkarır, o VA panel çoğu IPS panelden iyi.

Bırakın artık şu ezbere lafı, kaliteli bir VA panel IPS panellere taş çıkarır, o VA panel çoğu IPS panelden iyi.
Va ips'den Kötü demedim zaten kontrastı daha baskın anlamındaydı.

VA IPS'den Kötü demedim zaten kontrastı daha baskın anlamındaydı.

1746137471623.png

Renkleri daha canlı lafı ne için? Sağ monitör IPS sol monitör R25F-30, VA.

Piyasada oyun kalmadı zaten, Valorant'tan başka. Doğru söylüyorsun aslında.

Adaptive Sync açılınca overshoot problemi geçiyor hocam, onu göze saymazsak R25 veya G4 en iyisi şu anda.

Samsung G4'ü standart ayarında kullanırsanız overshoot hiç yok. Faster yaparsanız overshoot oluyor. Bu monitöre alternatif VG249QM1a var ama, renk gamutu bakımından Samsung daha iyi. Tabii tepki süresinde de ASUS daha iyi. FPS oyunları için tercih yapacaklar ikisini de alabilir.

Ben alacak olsaydım ikisini de tercih etmezdim. 240Hz'den feragat edip hem renk gamutu hem de kontrast bakımından daha iyi modellere yönelirdim. Tabii tercih meselesi olduğu için bu monitörlerde alınabilir.

Benim tercihim R27QE olurdu. Bu bütçelerde 2K 180Hz iyi bir monitör varken yüzüne bakmam bu monitörlerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı