8.000 TL'ye monitör önerisi

Ragnar Lothbrok

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Bu Samsung'u alıcağına ilk attığınızı alın kat kat daha iyi.

Ve rekabetçi oynayacaksanız ilk attığınız 0.5ms sizin için daha iyi olur.

IPS ekran yok sadece 240Hz olan boş bir monitör.

Ayrıca arkadaş öğrenci değilse 15k çok saçma bir rakam.

Hocam öğrenci indirimi ne kadar indirim yapıyor söyleyin bizde bilelim o zaman beğenmeme atıyorsunuz.

Belirtmeyi unutmuşum hocam arka kısmı çok kaba bu monitörün yerim bir tık kısıtlı. Daha ince bir tasarım olursa çok sevinirim.

Teşekkürler hocam bakacağım. Belirtmeyi unutmuşum arka kısmı çok kaba istemiyorum yerim kısıtlı daha ince bir tasarım uydurabiliyorum masama maalesef.

• VX2780-2K
  • G274QPF
  • G274QPF-QD
    VG27AQ1A.
    Bunlara da bakabilirsiniz. @Ragnar Lothbrok
Teşekkürler hocam.

VG27AQ1A
MAG 275QF
Dell G2724D

Bu üçü arasından sizce hangisi hocam ? Renk, performans vs açısından. Bir de arkaları göründüğü gibi kaba mıdır?

Teşekkürler hocam.

VG27AQ1A​

MAG 275qf​

Dell G2724D​

Bu üçü arasından sizce hangisi hocam? Renk, performans vs açısından. Bir de arkaları göründüğü gibi kaba mıdır?

3'ünden birini seçecek olsam şahsen Dell'i daha çok severim ama MAG bir tık daha iyi eğer fiyatlarda çok bir fark yoksa MAG alın. Ama 2-3K gibi bir fark varsa Dell alabilirsiniz çok güzel bir monitördür.

ASUS'un da çok bir farkı yok ama 3 ünün de fiyat farkı az ise MAG tercih ederdim ASUS 3. tercihim olurdu renkleri fazla tatmin etmiyor.

Arkadaş model öneriyorum dostum sen kimsin ki beni ciddiye almıyorsun? Önerdiğim 5 modelin de stoğu var önce gidip bak sonra gelir benimle denk olursun kardeşim.

3'ünden birini seçecek olsam şahsen Dell'i daha çok severim ama MAG bir tık daha iyi eğer fiyatlarda çok bir fark yoksa MAG alın. Ama 2-3K gibi bir fark varsa Dell alabilirsiniz çok güzel bir monitördür.

ASUS'un da çok bir farkı yok ama 3 ünün de fiyat farkı az ise MAG tercih ederdim ASUS 3. tercihim olurdu renkleri fazla tatmin etmiyor.

Monitörlerden hiç anlamıyorsun. Arkadaşın ciddiye almaması normal. Konudaki ikide bir övdüğün MSI MAG monitör çöp. Niye diye sorma direkt paylaştığım rehberi oku anlarsın. Samsung'ta konudaki en kaliteli monitör. Onunda rehberini paylaşacağım ama sırf VA diye laf etmezsin umarım. 0.5ms mevzusuna gelecek olursak konudaki hiçbir monitör 0.5ms değil. Bu bütçede 3-10ms monitör alırsın anca.

• VX2780-2K
  • G274QPF
  • G274QPF-QD
    VG27AQ1A.
    Bunlara da bakabilirsiniz. @Ragnar Lothbrok
Önerdiğin viewsonic monitör g65b’den çok daha yavaş. Ghosting daha fazla var.
IMG_3513.jpeg

G274qpf internette 40k gözüküyor.
G274qpf qd’nin incelemesi var, siyah tekdüzeliği ve kontrast oranı kötü. Günümüz modelleri daha iyi bu monitörden.
IMG_3514.jpeg

Bir de boş dediğin g6’nın incelemesine bak.

Monitörlerden hiç anlamıyorsun. Arkadaşın ciddiye almaması normal. Konudaki ikide bir övdüğün MSI MAG monitör çöp. Niye diye sorma direkt paylaştığım rehberi oku anlarsın. Samsung'ta konudaki en kaliteli monitör. Onunda rehberini paylaşacağım ama sırf VA diye laf etmezsin umarım. 0.5ms mevzusuna gelecek olursak konudaki hiçbir monitör 0.5ms değil. Bu bütçede 3-10ms monitör alırsın anca.

Önerdiğin viewsonic monitör g65b’den çok daha yavaş. Ghosting daha fazla var.
Eki Görüntüle 2527962

G274qpf internette 40k gözüküyor.
G274qpf qd’nin incelemesi var, siyah tekdüzeliği ve kontrast oranı kötü. Günümüz modelleri daha iyi bu monitörden.
Eki Görüntüle 2527963

Bir de boş dediğin g6’nın incelemesine bak.
Hocam bana önerebileceğiniz bir model var mıdır peki ? G6 almak isterim fakat arka kısmı çok kaba yerim de biraz kısıtlı açıklası.

Öneriniz var mıdır hocam ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı