Uzun saçlı erkekler neden laf yiyor?

Günümüzde sığ ve geri kafalı insanlar hala daha yaşamaya devam ediyor. Bunu ben de çok yaşadım yine de halimden memnundum. Eleştiri denir mi bilmiyorum ancak saygıdan yoksun eleştirileri fazla takmamanız gerekiyor, siz her ne kadar açıklamaya çalışsanız da anlamayacaklardır. Kendinizi hangi şekilde beğeniyorsanız hangi şekilden memnunsanız öyle kalmaya devam edin.

Haklısınız hocam ağzınıza sağlık. Şimdilik dediğiniz gibi ilerleyeceğim. Umarım ileride yurt dışına çıkabilirim de bu tiplemelerden kurtulurum. Saygıve düzenin, doğallığın olduğu ülkere. Şaka gibi toplumuz.

Annem, babam, berberim ve biraz da kendi isteğimle saçlarımı uzatıyorum. Dalgalı–kıvırcık arası, kabarık ve gür saçım var. Kulak bitişi hizalarına geliyor. Fakat Türkiye'deki malûm kesim tarafından neredeyse her gün “top, kız mısın sen, şu saçını bir kestir, karı mısın” gibi saçmalıklara maruz kalıyorum. Her ne kadar kendimi dinlesem de artık bayıyor bizim millet. Kısa kesip askerî/sporcu tarzı takılmayı da seviyorum ama uzun saç özgün, derin ve felsefî bir hava veriyor. Sizce ne yapayım?

Benim askere gitmeme 1 senem kaldı hocam. Ben 2 numara saçı da deneyimledim kafamın sol tarafında küçükken geçirdiğim kaza sonucu saç çıkmıyormuş bunu da 2 numaraya vurdurunca öğrendim :D 1 hafta sonra ise 1 sene olacak saçımı uzatıyorum. Saçım artık neredeyse boynumun aşağılarına geliyor ve benim saçım da dalgalı biraz kabarık ve gür olduğundan saçımı toplamak yerine taç takıyorum ve genelde insanlar baby face olduğumu söylüyorlar. Sakalım bıyığım falan da yok, çok az çıkıyor; ona da jilet atıyorum. Üstelik bu şekilde pazarda çalışıyorum orada değişik bakışlara insanların gereksiz yorumlarına maruz kalsam da umurumda değil. Uzun lafın kısası; takma, boş ver milleti. Senin nasıl hoşuna gidiyorsa onu yap.😀😉

Kimsenin seçimine karışmak haddime değil ama erkeklere kısa saçı daha çok yakıştırıyorum. Daha uzun saçın yakıştığı bir erkek görmedim yerli veya yabancı. Kimin ne dediği veya yaptığı yakıştırmanın bir önemi yok, içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Bu sadece saç değil, her konu için geçerli.

Annem, babam, berberim ve biraz da kendi isteğimle saçlarımı uzatıyorum. Dalgalı–kıvırcık arası, kabarık ve gür saçım var. Kulak bitişi hizalarına geliyor. Fakat Türkiye'deki malûm kesim tarafından neredeyse her gün “top, kız mısın sen, şu saçını bir kestir, karı mısın” gibi saçmalıklara maruz kalıyorum. Her ne kadar kendimi dinlesem de artık bayıyor bizim millet. Kısa kesip askerî/sporcu tarzı takılmayı da seviyorum ama uzun saç özgün, derin ve felsefî bir hava veriyor. Sizce ne yapayım?

Hocam bu sorunlarla 1.5-2 yıl uğraşmış birisi olarak söylüyorum bunun tek bir sebebi var o da insanlar cahil. Başka bir açıklaması yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı