8.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000-8000

snapshooter

Decapat
Daha fazla  
Mühendisim, LAPTOBUM bu laptopa sahibim.

Çizim programlarım da var (netcad, ArcMap gibi), akşamları oyunum da var (CS2, LoL, ageof4 gibi) 2'si için düşünüyorum, renkleri soluk olmayan pivot olan ve 200 Hz altı olmayan monitör arıyorum.

Legion 25-10 24.5'yı öneriyorlar fakat renkleri soluk diyorlar emin olamadım.

Yardım edebilirseniz çok memnun olurum, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mühendisim, LAPTOBUM bu laptopa sahibim.

Çizim programlarım da var (netcad, ArcMap gibi), akşamları oyunum da var (CS2, LoL, ageof4 gibi) 2'si için düşünüyorum, renkleri soluk olmayan pivot olan ve 200 Hz altı olmayan monitör arıyorum.

Legion 25-10 24.5'yı öneriyorlar fakat renkleri soluk diyorlar emin olamadım.

Yardım edebilirseniz çok memnun olurum, iyi sosyaller.

AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü - idefix bizzat kendim kullanıyorum parlaklık açısından çok iyi renk gamutu olarak da iyi VA panel olmasına bakma o bütçedeki tüm IPS panellerden neredeyse daha iyi.

Önerilere hala açığım tek seçenekte sınırlı kalmak istemiyorum, varsa önerisi veya fikri olan çok memnun olurum.

@bluerr gördüğüm kadarıyla çok hakimsiniz, yazdığım özelliklerime göre önereceğiniz var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam bende de var da bu monitör hangi ayarları yapmalıyım.

Bende OverDrive ayarı mediumda, HDR off, color temp warm(red 50 Green 42 blue 41 olarak kullanıyorum), frame counter off, lowblue mod off game mode off, Shadow Control 50, gamma gamma1, frame size 14, transparence 0. AMD FreeSync on, MBR 0, eco mode standart. Benim ayarlarım bunlar çoğu aynıdır zaten ama teker teker kontrol etmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı