8.000 TL'ye okul için sistem toplama

sagosagobom

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yengem sınıfı için PC alma kararı aldı, 8 bin TL bütçe var. Oyun oynamak amaç değil Chrome açsın ofis programları kulanılsın vb. 8 bin TL PC topladım sanalda fakat montaj montaj konusunda endişeliyim daha önce hiç yapmadım. İncehesap'ta fark istiyorsun. Sizce ne yapmalıyım? Sonuçta parçalar pahalı, bir de PC öneriniz varsa (monitör dahil) bekliyorum.

Öğretmen için alınacak, ve monitör falan her şey dahil olacak. Biraz zor olur dostum.

8000 TL'ye direk laptop almak yengen için en mantıklı karar olacaktır. Hem okulunda, hem evinde rahatlıkla kullanabilir.

Evde bilgisayar var aslında oluyor fakat montaj... Laptop alırsak daha sonra yükseltme şansımız yok.

Hocam monitor dahil ise ya laptop alin ya da APU sistemlere bakin ama o sistemler oyun icin pek iyi olmaz.

Amaç oyun değil zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bununla yapamaz mıyım?

Evde bilgisayar var aslında oluyor fakat montaj... Laptop alırsak daha sonra yükseltme şansımız yok.

Oyun oynanmayacak ki? Dostum öğretmen bilgisayarı uzun yıllar götürür. Sadece ofis programları için kullanılacak.

Okul için alınmış bir Aspire 5742g vardı, 10 sene götürdü sonra da elimden çıkardım. EliteBook 2560p, Satellite C55D ve 12-13 senelik Samsung model laptoplar da var elimde. Hepsi öğretmen tarafından okulda kullanıldı ve şu an da yeterli olur. Hatta benim kullandığım idepad 110 da yıllarca okulda kullanıldı.

Demek istediğim, okul bilgisayarını upgrade etmene zaten gerek yok. Sorun çıkarmadığı sürece uzun yıllar idare edebilir. Laptoplar da öyle.

Karar senin tabii ama ben laptop öneriyorum. Kasa bilgisayarı bir sınıf öğretmeninde görmeyeli 7 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…