8.000 TL'ye okul için sistem toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bununla yapamaz mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu sizin için daha iyi olur.

Sizce ASUS anakartmı MSI mı?

Oyun oynanmayacak ki? Dostum öğretmen bilgisayarı uzun yıllar götürür. Sadece ofis programları için kullanılacak.

Okul için alınmış bir Aspire 5742g vardı, 10 sene götürdü sonra da elimden çıkardım. EliteBook 2560p, Satellite C55D ve 12-13 senelik Samsung model laptoplar da var elimde. Hepsi öğretmen tarafından okulda kullanıldı ve şu an da yeterli olur. Hatta benim kullandığım idepad 110 da yıllarca okulda kullanıldı.

Demek istediğim, okul bilgisayarını upgrade etmene zaten gerek yok. Sorun çıkarmadığı sürece uzun yıllar idare edebilir. Laptoplar da öyle.

Karar senin tabii ama ben laptop öneriyorum. Kasa bilgisayarı bir sınıf öğretmeninde görmeyeli 7 sene oldu.

Sonra eve vb alınırssa çünkü atandığı okulda PC olabilir. Dayım masaüstü olmasını istiyor çünkü zatan evde laptop var.

Hocam okula mı alacaksınız PC’yi yoksa şahsi olarak mı alacaksınız. Şahsi olarak kullanılacaksanız laptop daha uygun olur. Bir de nerede ikamet ediyorsunuz? Ücretsiz montaj yapan yerler mevcut.

Hocam okula mı alacaksınız PC'yi yoksa şahsi olarak mı alacaksınız. Şahsi olarak kullanılacaksanız laptop daha uygun olur. Bir de nerede ikamet ediyorsunuz? Ücretsiz montaj yapan yerler mevcut.

Sakarya'da bilgisayarı okulda bırakmak istiyorlar masaüstü istyorlar önemli olan montaj 1 ayda öğrenirm diyor düşünüyorum daha önce montaj yapmış arkadaşlarımıda çağrırım.

bunlar

Peki laptop öneriniz nedir?

Son düzenleme:
Sakarya'da bilgisayarı okulda bırakmak istiyorlar masaüstü istyorlar önemli olan montaj 1 ayda öğrenirm diyor düşünüyorum daha önce montaj yapmış arkadaşlarımıda çağrırım.

bunlar

Seçtiğiniz parçalar kötü. Psu çöp, ssd kronik...

Bunlar.

Öyle bir ekran kartına para vereceğine 10105 al.

Fiyatı 6000 buna bakabilirsin.

Fiyatı 6000 buna bakabilirsin. İndirimde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı