8.000 TL'ye oyun sistemi toplama

Ben balikesirdeyim şu an ve bu alacağım sitenin şirketide Balıkesir'de. Bende sizin önerdiğiniz gibi başka sitelerden başka alternatifler ürünler almak istiyorum ama ailem internetten alışverişe izin vermiyor. Yani alacakları kişiyle yüz yüze görüşmek istiyor. Vatandan veya teknosadan alalım diye düşündüm ama onlarda çok pahalı maalesef. Bu yüzden yani yardımınız için teşekkür ederim bu arada.

@Odin.son Çok üzgünüm fakat ekran kartı ve işlemci ile sistem olmaz. Alacağınız sistemler şu anki toplanan sistemlerden kısa ömürlü olacaktır tahminimce. Bu yüzden size tavsiyem bir şekilde ailenizi ikna etmelisiniz.
Çok haklısınız..ama aileye bi şey diyemiyosunuz maalesef.. onların düşündüğü yarın bir gün arizalanirsa karşılarında yetkili birisini görmek istiyolar..sizin güvenilir dediğiniz alışveriş yaptığınız bir site varmı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı