B Berk_Woa Femtopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #21 kyaaaa dedi: Bu fiyatlarda en iyi bu diye biliyorum bende bu monitörü almayı düşünüyorum. AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... 24 inç daha iyisini bulursun ben 27inç arıyorum en küçük
kyaaaa dedi: Bu fiyatlarda en iyi bu diye biliyorum bende bu monitörü almayı düşünüyorum. AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... 24 inç daha iyisini bulursun ben 27inç arıyorum en küçük
kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #22 Berk_Woa dedi: 24 inç daha iyisini bulursun ben 27inç arıyorum en küçük. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi yok diye biliyorum.
Berk_Woa dedi: 24 inç daha iyisini bulursun ben 27inç arıyorum en küçük. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi yok diye biliyorum.