Buna baktım ekran küçük ama bir model buldum markası bilinmedik fakat özelliklere göre fiyat çok çok uygun alınır mı?
Buna baktım ekran küçük ama bir model buldum markası bilinmedik fakat özelliklere göre fiyat çok çok uygun alınır mı?
TWISTED MINDS 27 TM27PG
Alinmaz.Buna baktım ekran küçük ama bir model buldum markası bilinmedik fakat özelliklere göre fiyat çok çok uygun alınır mı?
TWISTED MINDS 27 TM27PG
Neden?Alinmaz.
Acerle twisted arasındayım arada uçurum fiyat farkı var.Acer nitro vg240y kullanıcısıydım 1. Senesinde bozuldu servise gönderdiğimde tamiratının olmayacağı emsal ürün olmadığı içinde ücret iadesi olacağı söylendi. Acer almayı düşünüyorsanız kötü bir servisi olduğunu bilerek alın.
Hocam bu alınmaz mı? Özellikleri çok iyi ama çok ucuz. Twisted Minds 27 Tm27pg Fhd 260hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Rgb Nano Ips Gamıng Monitör Fiyatı, Yorumları - TrendyolO fiyat bandı ve ekran boyutlarında alternatifler maalesef oldukça sınırlı ya 244Hz'ten ya da IPS ekrandan vazgeçmeniz gerekecek gibi görünüyor...
Monitörü tanımadığım için hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapamam ancak canlı canlı görme ve test etme şansınız olacaksa neden olmasın derim.Hocam bu alınmaz mı? Özellikleri çok iyi ama çok ucuz. Twisted Minds 27 Tm27pg Fhd 260hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Rgb Nano Ips Gamıng Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.