8.000TL monitor tavsiyesi

Bütçe
8000

Apollo52

Femtopat
Daha fazla  
Genel olarak istediğim özellikler 180Hz ve 27" olması önerilerinizi bekliyorum.

Rica mı ediyorsunuz yoksa yapmamız gerekeni mi bekliyorsunuz

ASUS TUF Gaming VG279Q3A

Oldukça memnunum. Daha iyi öneride bulunanlar olabilir elbette.

Evet. Full HD 1080p demek. Monitor seçimini ekran kartınıza göre yapmanızı tavsiye edebilirim.

Youtubeda veya forumda biraz araştırırsanız benim de sahip olduğum 4060 Ti'nin 1080p için uygun olduğunu ve 2K için zorlandığını göreceksinizdir.

Youtubeda veya forumda biraz araştırırsanız benim de sahip olduğum 4060 Ti'nin 1080p için uygun olduğunu ve 2K için zorlandığını göreceksinizdir.
Ekran kartım 16gb VRAM yani oynatabileceğini düşünüyorum

Ekran kartım 16 GB VRAM yani oynatabileceğini düşünüyorum.

Oynatır oynatmasına da 4060 Ti zayıf bir kart. 2 sene sonra düşük-orta ayarlara düşebilirsiniz. 4060 Ti 16 GB VRAM 4080 Super de 16 GB VRAM aradaki fark ortada. Her şey VRAM değil.

2k şart değilse bu monitörü öneririm.

Oynatır oynatmasına da 4060 Ti zayıf bir kart. 2 sene sonra düşük-orta ayarlara düşebilirsiniz. 4060 Ti 16 GB VRAM 4080 Super de 16 GB VRAM aradaki fark ortada. Her şey VRAM değil.

Haklısın ancak baktığım pek çok yerde oynatabileceğini söylüyorlar.

Haklısın ancak baktığım pek çok yerde oynatabileceğini söylüyorlar.

Şu anki oyunları yüksek-Ultra ayarlarda oynatır. 1-2 sene sonra çıkacak oyunlarda düşük-orta ayarlara düşmek zorunda kalacaksınız. 1080p alıp uzun yıllar boyunca Ultra ayarlarda oynamak daha mantıklı. 2 sene sonra ekran kartımı yükseltirim diyorsanız 2K alabilirsiniz. Yok ben uzun süre kullanacağım diyorsanız 1080p 240-280Hz monitör almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…