8.000TL monitor tavsiyesi

Bütçe
8000
Şu anki oyunları yüksek-Ultra ayarlarda oynatır. 1-2 sene sonra çıkacak oyunlarda düşük-orta ayarlara düşmek zorunda kalacaksınız. 1080p alıp uzun yıllar boyunca Ultra ayarlarda oynamak daha mantıklı. 2 sene sonra ekran kartımı yükseltirim diyorsanız 2K alabilirsiniz. Yok ben uzun süre kullanacağım diyorsanız 1080p 240-280Hz monitör almak daha mantıklı.

Ben uzun süreli kullanmak istiyorum galiba 1080p monitör tercih edeceğim 2K'yı meraktan almak istiyordum.

27" almaktan yanayım
Philips’in 27 inç versiyonunu önerecektim ama panelinden kısmışlar. O yüzden önceki önerimi saymayın.

Güvenilir yerden gidelim 24.5 inç olsa olur mu?

İncelemesi çok iyi bu modelin.

Philips'in 27 inç versiyonunu önerecektim ama panelinden kısmışlar. O yüzden önceki önerimi saymayın.

Güvenilir yerden gidelim 24.5 inç olsa olur mu?

İncelemesi çok iyi bu modelin.

24" küçük kalmazmı?

24" küçük kalmaz mı?

1080p için ideal olan 24inç. 27inç 2K için öneriliyor. Aksi halde oyunlar ve videolar biraz bulanık gözükür. 27inç daha çok geniş ekran sevenler için. Uzaktan film falan izleyecekseniz mesela işinizi görür. Yakından kullanımda pikselleri sayabilirsiniz. En azından çoğunluk rahatsız oluyor.

1080p için 24 inç.
1440p için 27 inç.
2160p için 27-32 inç

En iyi çözünürlük/boyut uyumu bu şekilde.

1080p için ideal olan 24inç. 27inç 2K için öneriliyor. Aksi halde oyunlar ve videolar biraz bulanık gözükür. 27inç daha çok geniş ekran sevenler için. Uzaktan film falan izleyecekseniz mesela işinizi görür. Yakından kullanımda pikselleri sayabilirsiniz. En azından çoğunluk rahatsız oluyor.

1080p için 24 inç.
1440p için 27 inç.
2160p için 27-32 inç

En iyi çözünürlük/boyut uyumu bu şekilde.

Şu monitörü almayı düşünüyordum Asus Tuf Gaming VG279Q3A 27" 1Ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus Tuf Oyuncu Monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ancak 27" olması problem çıkarır galiba

Son düzenleme:

Resmi Hepsiburada satıcılı bunu alabilirsin. Ölü piksel vs denk gelirse değişim/iade şansın olur.

Bu monitör ASUS'tan falan daha iyi. Önceden satıcıları kötüydü. Kalite kontrol kısmı zayıf olduğu için önermemiştim. Satıcı mevzusu düzeldiğine göre alabilirsin.

Resmi Hepsiburada satıcılı bunu alabilirsin. Ölü piksel vs denk gelirse değişim/iade şansın olur.

Bu monitör ASUS'tan falan daha iyi. Önceden satıcıları kötüydü. Kalite kontrol kısmı zayıf olduğu için önermemiştim. Satıcı mevzusu düzeldiğine göre alabilirsin.

Gayet güzel bunu alabilirim ama peşin alacaktım bazı nedenlerden dolayı taksitli almam gerekecek Hepsiburada dışında bir yerden almam gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı