8.1 Embedded Formatta Boot Device Menüsü Sorunu

KingofAngband

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Technopat ocak 2016 sistem tavsiyesi ile dün ddr4 sistem satın aldım. Sistemi az sonra yazacağım aşağıya. Öncelikle win8.1 embedded sürümünü sorunsuz olarak yazdırıp bilgisayarda uefi kurulum yerine girdim ve kurulum başladı sonrasında ise yeniden başlatmayı isteyince evete tıkladım ve üçünde de tekrar bios menüsüne girin veya bootlayın o menü geldi. 3 kere denedim üçünde de bu oldu. Ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden yardımcı olacak herkese.

Msi gtx 960 gaming GDDR5 2gb 128 Bit
İntel Core i5 6500 1151 3.2Ghz 6MB
MsiH170M PRO-DH Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133 Mhz
WD 3.5 1TB Caviar Blue
Thermaltake Nıc F3 775...
Corsair Carbide serisi 300R 80Plus 600W

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Technopat ocak 2016 sistem tavsiyesi ile dün ddr4 sistem satın aldım. Sistemi az sonra yazacağım aşağıya. Öncelikle win8.1 embedded sürümünü sorunsuz olarak yazdırıp bilgisayarda uefi kurulum yerine girdim ve kurulum başladı sonrasında ise yeniden başlatmayı isteyince evete tıkladım ve üçünde de tekrar bios menüsüne girin veya bootlayın o menü geldi. 3 kere denedim üçünde de bu oldu. Ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden yardımcı olacak herkese.

Msi gtx 960 gaming GDDR5 2gb 128 Bit
İntel Core i5 6500 1151 3.2Ghz 6MB
MsiH170M PRO-DH Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133 Mhz
WD 3.5 1TB Caviar Blue
Thermaltake Nıc F3 775...
Corsair Carbide serisi 300R 80Plus 600W
Düşündüğüm şeyse cevabını bildiğimi düşünüyorum. Yeniden başlattığında "Devam etmek için bir tuşa basın" benzer bir yazı mı geliyor ?
Eğer böyleyse yeniden başlat dedikten sonra BIOS menüsüne giriş yapıp boot önceliğini "Windows Boot Manager" olarak seçili hale getirin.
Yüksek ihtimalle sorun çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı