8.1 Embedded Windows 10'a Geçecek mi?

Taha Ören

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, öncelikle Technopat'ı uzun süredir takip ederim ama bu forumdaki ilk konum.

Soruma gelirsek daha önceden bir çekiliş ile orjinal Windows Embedded 8.1 Industry Pro kazandım onu kullanıyorum yarın Windows 10 geliyor malum ama bende sağ altta simge çıkmamıştı 1 eksik önemli güncellemem vardı onu yaptım geldi rezerve ettim eposta onayı falan orayı da halletim ama epostaya bir şey gelmiyor. (farklı epostalar da dahil) Epostayı atla dedim ''ŞİMDİLİK BU KADAR Başka bir şey yapmanıza gerek yok Windows 10 sürümünüz hazır olduğunda bilgisayar veya tabeletinize bir bildirim alacaksınız'' dedi ama hayla sağ alttaki simgeye sağ tıkladığımda yükseltme durumunuzu kontrol edin dediğimde harika yükseltmeniz ayrıldı falan yazıyor da yine de altta eposta istiyor bu önemli mi ? Ve Windows'um ücretsiz yükseltilecek mi yarın ?

Güncellemeyi elle kursan da lisanslı bir Windows 10 sahibi olamayacaksın. Embedded sürümü yükseltme almayacak.

Dreamspark ile alınan Windows 8.1 Windows 10 geçişe yapamayacak. Büyük ihtimal ile Windows 10 DreamSpark ile verirler. Onun ile geçiş yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı