@Recep Baltaş, benim elimde hiç kullanmadığım öğrenci mail adresi ile aldığım 8.1 Industry Pro Keyi var. Bu keyi 10240'ı kurduktan sonra kullanabilir miyim sizce?
Farklı bir yerde gördüm, 8.1 Industry Pro sürümleri direk olarak Windows 10 Pro'ya update edilecekmiş. Temiz kurulumdan sonra bu keyi kullanabilir miyim acaba merak ettim.
8.1 ürün anahtarları ile 10 kurulumu yapılamıyor diye biliyorum. Ama halihazırda etkinleştirilmiş bir Windows varsa elinde indirip dene bakalım. Senden key istemiyorsa demek ki ücretsiz upgrade edebilirsin.
@Recep Baltaş Windows Embedded 8.1 İndustry Pro kullanıyorum. Elle bir güncelleme indirdim kurdum ve windows simgesi geldi rezerve için bütün herşeyi halletim.Windows 10'a ayın 29'unda rahatlıkla geçebilecek miyim?
@Recep Baltaş Ben de Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıyorum. Rezerve ikonunu sitedeki bir konu ile hallettim. Acaba bize de bildirim gelince ücretsiz sahip olabilecek miyiz?
Bu soru birçok kez Windows 10 kategorisinde soruldu. "Windows Embedded 8.1 ındustry Pro" bildirim çıkartıp rezerve etsenizde yükseltilmeyecek. Dreamspark'ta yeni bir imaj olarak Windows 10' un Embedded sürümü çıkacağı umuluyor.