8.1 Industry Pro Key ile Windows 10 etkinleştirilebilir mi?

Conspiracy

Kilopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş, benim elimde hiç kullanmadığım öğrenci mail adresi ile aldığım 8.1 Industry Pro Keyi var. Bu keyi 10240'ı kurduktan sonra kullanabilir miyim sizce?
Farklı bir yerde gördüm, 8.1 Industry Pro sürümleri direk olarak Windows 10 Pro'ya update edilecekmiş. Temiz kurulumdan sonra bu keyi kullanabilir miyim acaba merak ettim.

@Recep Baltaş Windows Embedded 8.1 İndustry Pro kullanıyorum. Elle bir güncelleme indirdim kurdum ve windows simgesi geldi rezerve için bütün herşeyi halletim.Windows 10'a ayın 29'unda rahatlıkla geçebilecek miyim?

Forumda herkesin aksini bir tek siz söylediniz.

Bu soru birçok kez Windows 10 kategorisinde soruldu. "Windows Embedded 8.1 ındustry Pro" bildirim çıkartıp rezerve etsenizde yükseltilmeyecek. Dreamspark'ta yeni bir imaj olarak Windows 10' un Embedded sürümü çıkacağı umuluyor.

Rezerve iconu geliyor ancak Key'i kabul etmiyecektir diye tahmin ediyorum.

@Sweet Leaf neden uğraşıp rezerve ettiniz? Uğraşmayı bende severim ama lisanslı olarak yükseltilmeyecek.

Industry Pro kullanıcıları ücretsiz yükseltmeden yararlanamayacak. Rezerve simgesinin gelmemesi gayet normal.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı