8.1 İndustry Pro'dan W10'a Geçen Var mı ?

Screenshot_2.png

İnternetten kurulum yöneticisini indirdim. Sonra manuel olarak indiriyorum Windows 10 Pro USB belleğe yaz dedim taktım indiriyor bakalım ne olacak. Sanırsam bizler 0'dan format atıcaz

Ben crackli sürüm ile geçtim, aktif olarak duruyor. Bence o dışarıdan yükleme yolu vardı simgeyi, o yapıldığında geçilebilir diye düşünüyorum.

Düzenleme: Windows 10 ISO indirip aktifleştirmeden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Zaten burda paylaşmışlardı getirme yolunu onu kullanarak yaptım. Ama şuan tık yok. Bildirim felanda gelmedi.
O ikonu getirme yolu hiç bir şeye fayda sağlamıyor. Windows Embedded 8.1 İndustry Pro versiyonlarda Windows 10 yükseltmesi bulunmamaktadır.

Embedded sürümde yükseltme yok arkadaşlar. Rezervasyon simgesini getirmek için birkaç yöntem var ancak hiçbiri Windows Update üzerinden Windows 10 yükseltmesi almanızı sağlamıyor.

DreamSpark kataloğuna (eklenirse) Windows Embedded 10'un gelmesini bekleyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı