8.1 Kuracağım Usb Belleği Görmüyor

Pcnetten ya da Chip'ten tanıyorum seni kardeş. model numaram Gigabyte GA 8I945GZME-RH flaş bellek bootable zaten. Anakartta sorun olabilir mi?

İndir - GA-8I945GZME-RH - 945GZ - Yonga Seti Soket 775 - Anakart - GIGABYTE
F10'u mu indireyim?
İki yerde de vardım evet. Flash belleği tekrar bootable yapın Win7 usb tool ile. Aida64 ile bios sürümünüzü kontrol edin F10 değilse güncellemeniz gerek F10 sürümüne. Edindiğin iso dosyasını hash'ını kontrol et orj. olup olmadığını anlayalım sonra diğer seçenekleri gözden geçiririz.
 
Gigabyte modelini yazmistim iso dosyası crackli kmspico otomatik lisansliyor. Şu an kurdum 8.1, ama temiz kuramadim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallara uymak ? Gigabyte model demedim yorumlara modeli yazmıştım.
Forum kurallarını diyorum hatalarınız var 1, 2 hatadan sonra ceza vermek durumundayım. F10 sürümü olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Kaç kere söyledim.
 
Başlangıçta Delete tuşuna basarak bios'a girin. İkinci menüye girin. İlk seçeneği seçin. Orada USB belleeğinizi bulup + tuşunu kullanarak ilk sıraya alın. PC reset atacak ve kurulum başlayacak. Pc tekrar rest attıktan sonra Bios'tan aynı yere girip az önceki ayarı işletim sistemini kurduğunuz diske uygulayın. Bu arada iso dosyanız MSDN çıkışlı değilse (üzerinde oynanmışsa) WİN7 USB/DVD Download Tool çalışmaz. Rufus kullanmanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı