8-10 bin TL bütçeye sistem önerisi

Teakyy

Hectopat
Yer
Tsukasanın Mekanı
Daha fazla  
Meslek
Anime Kızı Avlayıcısı
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamünaleyküm sistem toplayacağım. Ekran kartı önerilerinize açığım düşüncem şu:

Düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir?

Bence alınır. Yanına AM4 soketli bir anakart. İşlemci Ryzen 5 1600 ya da 2600 bulursan iyi olur.(fanlı)anakart en az bir M.2 SSD desteklerse iyi olur ve yanına bir M.2 alırsın. RAM DDR4 yeterlidir.
Kasayı mesh, PSU'yu Gold sertifikalı alırsan mükemmel olur.(ama her Gold sertifikalı iyi değildir, o yüzden biraz araştır).PSU 400 ya da 500 watt alabilirsin.

Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Ryzen 5 5500 ASRock B450M Kingston Beast 2x8 3200MHz RAM. Kasa PSU vs SSD önerisi var mı?

Veya R5 5500 muadili işlemci onerilerinizi de alabilirim.

Bir de F/P monitor onerir misiniz 144Hz.

Son düzenleme:

Ben minimum bunu gördüm.
Ama 100hz daha ucuzları var.

sizce olmuş mu?

O attiginiz kasa ve attigim ekran karti ile kac yil goturur ve oyun performansi AAA oyunlari açar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241113-201948_Trendyol.jpg
    Screenshot_20241113-201948_Trendyol.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 21
Kullanımınıza bağlı. Kasa ATX olduğu için büyük ileride anakart değiştirirseniz işinize yarar. Ekran kartı da bence 3 4 yıl gider. Ama yani bir süre sonra VRAM düşüklüğünden dolayı bazı AAA oyunları oynayamayabilirsin. Yani şu anda da var oynayamayacağın ama.İşlemci tabanlı oyunları rahat oynatır. Valorant, CS:GO gibi. Termal macun sürmeyi unutma.

Vallahi oyle cok AAA oyun seven birisi degilim ama yine de Cyberpunk 2077 Watch Dogs serisi ve tum Far Cry oyunlarina olan hayranaligim bir baskadir onlari acsin yeter.

Bu kasalarda var bütçe çıkarsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı