8-10 bin TL'lik akıllı saat önerisi

c1unky

Hectopat
Telefonum Realme C55 ileride Samsung'a geçmeyi düşünüyorum.

Samsung Galaxy Watch 7 44mm güzel gibi geldi fakat şarj ömrü çok az.

Huawei uzun diyorlar ama Play Store'da uygulaması yok sanırım.

Sizce ne almalıyım? Bilgisi olan yeşillendirebilir.

Samsung saatler çok pahalı. E-sim istersen Xiaomi Watch 2 Pro istemezsen Xiaomi Warch 2 öneririm. Bende Watch 2 var normalde pil ömrü 1,5 gün dayanıyor ama Wifi açıp kullanırsan sadece günü çıkarır eve her geldiğinde şarja takman gerekir. Onun dışında kablosuz şarj yok ayrı şarj cihazı var, kutuda adaptörle çıkmıyor.

Edit: Ben WearOS olduğundan bu saati tercih ettim saatten satranç, Whatsapp, internet kullanırsanız WearOS almanız lazım. Huawei'lerde ABD teknolojisi yasak olduğundan WearOS yok.

Kullanım amacınıza göre değişir. Mini bir telefon gibi kullanmak isterseniz Galaxy Watch saatler var fakat şarj süreleri az dediğin gibi. Sağlık takibi için de Huawei saatler daha iyi oluyor ve şarj süreleri çok daha iyi durumda. Neyi daha çok istediğine göre değişecektir alınacak saat.

Kullanım amacınıza göre değişir. Mini bir telefon gibi kullanmak isterseniz Galaxy Watch saatler var fakat şarj süreleri az dediğin gibi. Sağlık takibi için de Huawei saatler daha iyi oluyor ve şarj süreleri çok daha iyi durumda. Neyi daha çok istediğine göre değişecektir alınacak saat.

Akıllı telefon gibi değil de sağlık takibi ve uzun şarj istiyorum.

Akıllı telefon gibi değil de sağlık takibi ve uzun şarj istiyorum.
GT 5 - GT 5 Pro alınabilir o hâlde. Apple Watch saatlere dâhi bayağı yakın sonuçlar veriyorlar sağlık takibi konusunda; sensörler genel olarak başarılı diyebilirim. Batarya olarak da asla üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı