8-12 bin TL telefon önerisi

aslan yürekli

Yoctopat
Daha fazla  
8-12 bin TL civarında telefon önerisi yapabilir misiniz? Normalde yenilenmiş iPhone XS alacaktım ama vazgeçtim. Bu fiyat bandında kamerası iyi ve kalınlığı fazla olmayan cep telefonu varsa harika olur.

Samsung A23 4 GB RAM 128 GB hafıza. Ben kullanıyorum, çok iyi devam ediyor. Şimdi 11000 TL.

IMG_20230904_152028_611.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung telefonların S Serisi dışında hiçbir telefonunu 1 2 yıldan fazla kullanabilen pek görmedim, bana güven vermiyorlar.

Bence yeni çıkan A35 ve A55 serisi ve sonraki çıkacak seriler o kadar da kötü değil.
Ben elimdeki telefonla 4.5 sene idare ettiysem -ki hâla ediyorum- A55 gibi bir telefonla kesin idare edilir.

Bence yeni çıkan A35 ve A55 serisi ve sonraki çıkacak seriler o kadar da kötü değil.
Ben elimdeki telefonla 4.5 sene idare ettiysem -ki hâla ediyorum- A55 gibi bir telefonla kesin idare edilir.

Dikkat A54 telefonda IMEI kayıt sorunu olabiliyor, biz halâ değişim için uğraşıyoruz.

Dikkat A54 telefonda IMEI kayıt sorunu olabiliyor, biz halâ değişim için uğraşıyoruz.
Bu media marktan faturali alindi ve garantili, imei sorunu Samsung ve media marka bildirildi.
20240925_012157.jpg

Bu media marktan faturali alindi ve garantili, imei sorunu Samsung ve media markt'a bildirildi.
20240925_012157.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı