Evet imzadaki sistemi kullanıyorum 2 senedir. Hocam masaüstünden hele ki 1070 gibi bir ekran kartı olan cihazdan geçtiğiniz için illaki size performans olarak az gelecektir bu aklınızda bulunsun. 10500 TL'ye şu an 1650 bile yok çok iyi fiyata almışsınız. Cihazdan genel olarak memnunum. Isınma konusuna gelirsek klasik Intel işlemci Turbo modu açıksa 90 dereceyi rahat görüyor. Eğer Online veya işlemci gücü gerektirmeyen işler yapıyorsanız mümkün oldukça güç tasarrufunda kullanın bu şekilde işlemci Turbo Boost'u açmaz ve 90 derecenin altında çalışır ama işlemci lazım olduğunda mecbur Turbo Boost açacaksınız ve 90 dereceleri görecek laptop. En azından ısınma orta kısımda oyun oynarken wasd kısmı pek ısınmıyor rahatsız etmez sizi. Genel olarak oyunlarda performans düşüklüğü var bunun tek kanal RAM'den olduğunu düşünüyorum bu yüzden RAM alacaktım ama 2 senedir fırsatını bulamamıştım yakın zamanda almayı düşünüyorum umarım çift kanal olunca bu sorun çözülür bunun dışında pek bir eksiğini görmedim.