8.1'e Yükseltmeden önce yapılması gerekenler

Herhangi bir crack yapmadan, telefon ile etkinleştirmeme rağmen güncelleme mağazada gözükmüyor. Nedeni ne peki bunun ?
Crack yapmadan telefon ile etkinleştirme!! Bu bana skype numarasını hatırlattı Eğer o numarayı kulandı isen sende crack yapmış sayılıyorsun boşa uğraşma. Para ile almadan eline bişey geçmez.

"Para ile almadan eline bir şey geçmez." denmiş. Şimdi benim bilgisayarımdaki Windows 8 pro crackli özelliklere giriyorum "Çevrimiçi bir ürün anahtarı satın almak istiyorum" seçeneğini seçiyorum "Windows 8 Media Center Pack" sürümü satış olarak karşıma geliyor.
•Ben bu ürün anahtarını satın alsam sonrasında bizimle paylaştığınız Windows 8.1 RTM' yi bilgisayarıma kursam bu "ürün anahtarıyla" orjinal kurulum gerçekleştirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aldığınız ürün anahtarını girip etkinleştirebilirsiniz. Temiz kurulum yaptıkdan sonra Anahtarı girerseniz iyi olur. WMC lisansı alırsanız WMC kurulur.(Dikkatinize)

Ya ben lisansımı eski bilgisayarımda kullandım yanlışlıkla şimdi de asıl kullandığım bilgisayarımı etkinleştiremiyorum bunun için bir geri dönüş var mı acaba yazık oldu 330 liraya

"WMC lisansı alırsanız WMC kurulur.(Dikkatinize)" demiştiniz ben de bunun üzerine "Windows 8 Pro" satın alayım dedim ancak "WMC" ürün anahtarı ile "PRO" uçuk bir fark olduğunu gördüm. Şöyle söyleyeyim "WMC 25TL" - "PRO 259TL" size bir daha danışayım dedim, ben fiyatından dolayı "WMC" kullanmaya razıyım tekrar tekrar soruyorum kusuruma bakmayın bu anahtar işimi görürse sizce satın almalı mıyım?

Ya ben lisansımı eski bilgisayarımda kullandım yanlışlıkla şimdi de asıl kullandığım bilgisayarımı etkinleştiremiyorum bunun için bir geri dönüş var mı acaba yazık oldu 330 liraya
Microsoft ile iletişime geçin telefon ile etkinleştirme yapılması gerekecek.

- - - Güncellendi - - -

WMC bir özelliktir ve Windows 8 kurulu sisteme kurabilirsiniz yükseltme olarak Win8 pro aldığınızda Ek özellik olarak 25 tl verip kurabilirsiniz.
Daha geniş açıklamayı burdan okuyabilirsin.
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/products/windows-media-center/get-it
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/feature-packs

Zamanında 29tl'ye Win 8 Pro anahtarı almıştım. hani şu Win 8 ilk çıktığında. neyse elimdeki anahtar yükseltme anahtarıymış yani bu anahtar ile sıfırdan Windows 8 kuramıyorum. önce Windows 7 kurup. daha sonra 8'e güncelleyip. şimdi'de 8.1'e güncellemem gerecek. Windows 8.1 İso'yu bulup bir dvd'ye yazıp sürücüden güncellemek daha iyi olacak sanırım.. her seferinde 3.2gb 8.1'i marketten indirmek yerine.

Microsoft güncelleme aracı ile iso'yu indirmeyi denedim. ancak indirme aşamasına gelmeden önce takıldım. Win 8 anahtarımı kabul etmedi Torrent'e kaldık yine

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi driverları silmeliyim? Ben sadece ekran kartının driverını sildim ve upgrade den sonra hangilerini kurmalıyım?

Hangi driverları silmeliyim? Ben sadece ekran kartının driverını sildim ve upgrade den sonra hangilerini kurmalıyım?

Driver olarak hangilerini Windows 8 sistemde manuel kurdu isen, o kurduklarını silip Win 8.1 uyumlu varsa en günceli 8.1 sisteminde kurman gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…