Crack yapmadan telefon ile etkinleştirme!! Bu bana skype numarasını hatırlattıHerhangi bir crack yapmadan, telefon ile etkinleştirmeme rağmen güncelleme mağazada gözükmüyor. Nedeni ne peki bunun ?
Crack yapmadan telefon ile etkinleştirme!! Bu bana skype numarasını hatırlattıHerhangi bir crack yapmadan, telefon ile etkinleştirmeme rağmen güncelleme mağazada gözükmüyor. Nedeni ne peki bunun ?
Evet aldığınız ürün anahtarını girip etkinleştirebilirsiniz. Temiz kurulum yaptıkdan sonra Anahtarı girerseniz iyi olur. WMC lisansı alırsanız WMC kurulur.(Dikkatinize)"Para ile almadan eline bir şey geçmez." denmiş. Şimdi benim bilgisayarımdaki Windows 8 pro crackli özelliklere giriyorum "Çevrimiçi bir ürün anahtarı satın almak istiyorum" seçeneğini seçiyorum "Windows 8 Media Center Pack" sürümü satış olarak karşıma geliyor.
•Ben bu ürün anahtarını satın alsam sonrasında bizimle paylaştığınız Windows 8.1 RTM' yi bilgisayarıma kursam bu "ürün anahtarıyla" orjinal kurulum gerçekleştirebilir miyim?
Evet aldığınız ürün anahtarını girip etkinleştirebilirsiniz. Temiz kurulum yaptıkdan sonra Anahtarı girerseniz iyi olur. WMC lisansı alırsanız WMC kurulur.(Dikkatinize)
Microsoft ile iletişime geçin telefon ile etkinleştirme yapılması gerekecek.Ya ben lisansımı eski bilgisayarımda kullandım yanlışlıkla şimdi de asıl kullandığım bilgisayarımı etkinleştiremiyorum bunun için bir geri dönüş var mı acaba yazık oldu 330 liraya![]()
WMC bir özelliktir ve Windows 8 kurulu sisteme kurabilirsiniz yükseltme olarak Win8 pro aldığınızda Ek özellik olarak 25 tl verip kurabilirsiniz."WMC lisansı alırsanız WMC kurulur.(Dikkatinize)" demiştiniz ben de bunun üzerine "Windows 8 Pro" satın alayım dedim ancak "WMC" ürün anahtarı ile "PRO" uçuk bir fark olduğunu gördüm. Şöyle söyleyeyim "WMC 25TL" - "PRO 259TL" size bir daha danışayım dedim, ben fiyatından dolayı "WMC" kullanmaya razıyım tekrar tekrar soruyorum kusuruma bakmayın bu anahtar işimi görürse sizce satın almalı mıyım?
Forumda bu konu hakkında çok fazla soru sorulduğundan konuyu açtım.
Mağazada yayınlanan 8.1 Sürümünü Sadece Windows 8.0 Sürümü kullanan Yasal Lisanslı olanlar kullanabilecektir. Crack uygulayan kişilerde gözükmemesinin nedeni budur.
Bir diğer uyarım ise 8.1'e geçmeden önce yapılması gerekenler şunlardır;
1. Windows 8.0 Temiz kurulum yapıp(Orj. lisansları ile) Upgrade yapsınlar.
2. Eğer Temiz kurulum yapmak istemeyen kullanıcılar(Tavsiye etmem) Kullandığı program ve driverlerinizi kaldırın sonra ccleaner ile temizlik yapıp upgrade işlemine geçin.
3. Geçmeden önce Bilgisayarın Virüs olarak temiz olduğundan emin olun.
4. Windows 8.1 sistemine geçen kişiler direk program kurmak yerine Windows'unuzun imajını almanız daha iyi olacaktır.
5. Güncellemeden sonra ilk işiniz windows güncelleştirmelerini kontrol etmek olsun.
6. Güncellemeler bittikten sonra driverlerinizi kurmalısınız.
Driverleriniz ile ilgili sıkıntılarınızı yeni başlık açıp veya Konu altından devam edebilirsiniz. 1. Madde ve 2.den sonra olan maddelere uyup kuran kişilerde sorun çıkmayacaktır driver konusunda(Uyumluluk halinde).
Not: Forumda veya Konu altında Upgrade ile geçenler Sorularında Upgrade ile geçildiğini belirtirse yararınıza olur.
Hangi driverları silmeliyim? Ben sadece ekran kartının driverını sildim ve upgrade den sonra hangilerini kurmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.