A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 3 Nisan 2019 #53 114187 dedi: Din ile yobazlığı karıştırma! Kendi saçma sapan inançlarını da, insanlara iyi bir şey yapıyormuşsun gibi göstermeye çalışma. Genişletmek için tıkla... İnsanlarıda yobazlaştıran şeyde dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok.
114187 dedi: Din ile yobazlığı karıştırma! Kendi saçma sapan inançlarını da, insanlara iyi bir şey yapıyormuşsun gibi göstermeye çalışma. Genişletmek için tıkla... İnsanlarıda yobazlaştıran şeyde dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2019 #54 AktifCan dedi: İnsanlarıda yobazlaştıran şeyde dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Kendi inançlarını kendine saklamayı deneyebilirsin. Ayrıca insanları yobazlaştıran din değil din tüccarlığıdır. Elmalı Hamdi boşuna Kuranı Kerim'i Türkçe'ye çevirmedi. Biraz okuduğunuzu anlayın.
AktifCan dedi: İnsanlarıda yobazlaştıran şeyde dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Kendi inançlarını kendine saklamayı deneyebilirsin. Ayrıca insanları yobazlaştıran din değil din tüccarlığıdır. Elmalı Hamdi boşuna Kuranı Kerim'i Türkçe'ye çevirmedi. Biraz okuduğunuzu anlayın.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 4 Nisan 2019 #55 AktifCan dedi: İnsanlarıda yobazlaştıran şey de dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İnsanları din yobazlaştırmaz. Dinin anlatılması ve taassupluk yobazlaştırır. Din derken, sadece İslam dinini kastetmiyorum. Tüm dinleri kastediyorum.
AktifCan dedi: İnsanlarıda yobazlaştıran şey de dindir zaten. Karıştırdığım bir durum yok. Genişletmek için tıkla... İnsanları din yobazlaştırmaz. Dinin anlatılması ve taassupluk yobazlaştırır. Din derken, sadece İslam dinini kastetmiyorum. Tüm dinleri kastediyorum.
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 4 Nisan 2019 #56 Şu soruda nasıl din ve inançlara geçildi hayret. Uzatılması yerine silinip, konunun devam ettirilmesi iyi olurmuş.
Şu soruda nasıl din ve inançlara geçildi hayret. Uzatılması yerine silinip, konunun devam ettirilmesi iyi olurmuş.