C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 19 Aralık 2021 #21 variemert dedi: Elimdeki 4 GB RAM'leri çıkartabilsem benim için çok iyi olur, hem elimde kalmış olmaz hem de yeni RAM alırken harcadığım paranın bir kısmını geri almış olurum. Ama ne yazık ki kimsenin alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'leriniz eski değil en azından DDR4. Ben herkes DDR4 sistem toplarken DDR3L 4GB RAM satmıştım küçücük şehirde Bence şansını dene.
variemert dedi: Elimdeki 4 GB RAM'leri çıkartabilsem benim için çok iyi olur, hem elimde kalmış olmaz hem de yeni RAM alırken harcadığım paranın bir kısmını geri almış olurum. Ama ne yazık ki kimsenin alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... RAM'leriniz eski değil en azından DDR4. Ben herkes DDR4 sistem toplarken DDR3L 4GB RAM satmıştım küçücük şehirde Bence şansını dene.
variemert Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 410 19 Aralık 2021 #22 Canopat dedi: RAM'leriniz eski değil en azından DDR4. ben herkes DDR4 sistem toplarken DDR3L 4 GB RAM satmıştım küçücük şehirde bence şansını dene. Genişletmek için tıkla... Haklısınız her malın bir alıcısı vardır gibisinden düşünmek lazım. Şansımı deneyeceğim mutlaka belki birisi almak ister.
Canopat dedi: RAM'leriniz eski değil en azından DDR4. ben herkes DDR4 sistem toplarken DDR3L 4 GB RAM satmıştım küçücük şehirde bence şansını dene. Genişletmek için tıkla... Haklısınız her malın bir alıcısı vardır gibisinden düşünmek lazım. Şansımı deneyeceğim mutlaka belki birisi almak ister.