Selamlar, günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Anakart olarak GIGABYTE Z390 AORUS PRO Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4266MHz(O.C.) RGB Anakart | ITOPYA almayı düşünüyorum. İşlemci olarak ise 9700K alacağım. Elimde 2018'in sonuna doğru indirimde Amazon'dan satın aldığım; Captcha Verification PSU bulunuyor. Benim PSU'mda CPU için sadece 8 pin bağlantı kablosu görünüyor. O da 4+4 olarak sanırım ki; HYDRO G 850W burada öyle gösteriyor olsa gerek.
Bahsettiğim işlemci ve anakartı alırsam mevcut güç kaynağım bağlantı konusunda bana sorun(lar) çıkartır mı? 8+4 İstenilen bağlantıya sadece 8 Pin takmanın ne gibi eksileri olur? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ek olarak, ekran kartımı Gigabyte GeForce RTX2070 Xtreme 8G 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı bu modelden alacağım ve güç girişinde istediği bağlantı 8 Pin ve 6 Pin. Güç kaynağımda yine bunun için gerekli bağlantı kabloları mevcut mu?
Bahsettiğim işlemci ve anakartı alırsam mevcut güç kaynağım bağlantı konusunda bana sorun(lar) çıkartır mı? 8+4 İstenilen bağlantıya sadece 8 Pin takmanın ne gibi eksileri olur? Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ek olarak, ekran kartımı Gigabyte GeForce RTX2070 Xtreme 8G 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı bu modelden alacağım ve güç girişinde istediği bağlantı 8 Pin ve 6 Pin. Güç kaynağımda yine bunun için gerekli bağlantı kabloları mevcut mu?
Son düzenleyen: Moderatör: