poweryiğit
Decapat
Yanlış bilgilendirme. Arkadaşın sistemi apu.
ilk 3200mhz rami aldıkdan kısa süre sonra 2. rami ekleyeceğim.Bir süre kendi RAM'lerinizle idare edin bütçeyi ayarladıktan sonra 2 adet 8 GB 3200 MHz RAM alırsınız Dual Channel olarak kullanırsın daha performanslı olur.
işte alırsam 3200de olsa 2133de kullanıcağım hızı düşük olduğu için istemiyorum bu ramleri.APU sistemlerde Dual Channel çok önemli 30-40 FPS fark ediyor. Size önerim 4 GB RAM'i satıp 1 tane daha 8 GB RAM almanız.
İlk 3200MHz RAM'i aldıktan kısa süre sonra 2. RAM'i ekleyeceğim.
2. RAM'i alana kadar biraz performans düşüklüğü yaşarsın fakat böyle yaparsan iyi olur.ilk 3200mhz rami aldıkdan kısa süre sonra 2. rami ekleyeceğim.
işte 4 ü satıp 8 alırsam 3200 alıcam o zaman diğer ram benim aldığım rami kısıtlayacak ve 2133de çalışıcak apu oldugu için yine performans alamayacağım.Arkadaşlar şuanda çift kanal çalışmıyor. 8+8 olsaydı çift kanal olurdu. 4'ü sat üstğne para ekle 8 GB al.
Hayır bir kısmı çift kanal çalışıyor.Arkadaşlar şuanda çift kanal çalışmıyor. 8+8 olsaydı çift kanal olurdu. 4'ü sat üstğne para ekle 8 GB al.
hiç performans yok değil zaten dual gözüküyor fakat hız düşük bu ikisinden kurtulup tek 3200 alıp para bulunca 2. 3200i alırsam hem ramler geleceğe dönük olucak hemde düşük hızlı ramlerden kurtulucam. Bu ikisini satıp azcık para koyup 3200 alabilyorumHayır bir kısmı çift kanal çalışıyor.
zaten düşük 2400g yi tam performans kullanamıyorum.Yapacağın şey bırak performans arttırmayı düşürür
Alıcı hazır tanıdığa vericeğim verdiğim gün de 3200mhz rami sipariş edicem.Ne kadar kısa bir süre? Bence acele etmeyin iki parçayı da aynı anda alın.
2x4GB alıp ileride bir tane daha 2x4 yada 2x8 alabilirsin. böylece tekrar ram alana kadar sistem berbat olmaz.hiç performans yok değil zaten dual gözüküyor fakat hız düşük bu ikisinden kurtulup tek 3200 alıp para bulunca 2. 3200i alırsam hem ramler geleceğe dönük olucak hemde düşük hızlı ramlerden kurtulucam. Bu ikisini satıp azcık para koyup 3200 alabilyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.